2010 m. liepos 20 d., antradienis

Fotosesija prieš gimdymą

Tai vienas nuostabiausių nuotykių ir turbūt įdomiausias patyrimas. Darbo reikalais teko dalyvauti ne vienoje fotosesijoje, bet būti šalia fotografo. Tačiau kai pastojau, labai svajojau įamžinti šią nuostabią būseną ir pati papuozuoti. Erikas kiek pasispiriojo, sakydamas, kad nežinos kaip elgis, o dar "aš gi ne modelis" ir pan., bet galų gale: "Negi tau atsakysi, tiek to, keliaujam".
Fotografavomės pas Austėją iš "Fotolobio", su kuria gerus metus dirbom žurnalui. Labai savą, malonų ir gerą žmogų, šalia kurio gali jaustis savimi ir elgtis natūraliai. O nuotraukoj tai svarbiausia - būti savimi. Ačiū jai už šį nuotykį. Ir maloniausia, kad vyras pats liko patenkintas, ir namo grįžom abu su šypsena, nes kaip ir nereikėjo nieko daryti, tiesiog - elgtis natūraliai. Ir visai nebaisu. "Tu beprotiškai graži", - ištarė man vyras už fotostudijos durų. Kas gali būti geriau.
Tai mes, savaitę iki gimdymo.
O šioje nuotraukoje - mes iš tikro gyvenimo, mes, labai tikri ir nesuvaidinti :)

7 komentarai:

  1. Gražios nutraukos! Tikrai bus smagu jas žiūrėti po daugelio metų!Ir vaikams parodyti, o ypač mažiausiajai, kuri tuo metu dar mamos pilvelyje spardėsi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, Ieva :)
    Tai kad jau dabar,praėjus vos kelioms savaitėms, žiūriu ir savo akim netikiu, kad tai buvo su manim :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pasaka!!!! Man irgi grazu ir i savo, ir i kitu besilaukianciu nuotraukas ziuret ! idek dar ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Antroji tai iš viso nereali... :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Grazus zmones,grazios nuotraukos,nepakartojamos iamzintos akimirkos..

    AtsakytiPanaikinti