2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Riešinės su juostelėmis siuvinėtomis gėlėmis

Pirmą porą mezgiau knygai "Siuvinėjimas juostelėmis". Norėjosi pritaikyti šį mano labai mėgiamą siuvinėjimą ir padaryti praktiško siuvinėjimo panaudojimo variantą. Ir autorinį, žinoma.
Gavau štai tokį variantą. Glostinėjau, čiupinėjau ir matavausi  dar ir dar :) Kartais pavyksta padaryti kažką truputį kitokio, negu daro kiti. Tada širdis dainuoja :) Ir nuotaika visai kitokia:) Šios "riešinėsbeveikpirštinės" man pačiai prilipo. Bent jau nesu mačiusi tokių. O padaryti "kažką kitokio" šiais laikais baisiai sudėtinga. ..
Taigi, kalėdinei mugei sukūriau nedaug, bet visgi kažkiek porų tokių riešinių. Tik gaila, kad visų nenufotkinau. 
Šios yra  PARDUODAMOS.(nuotraukas padidinkit, spustelėję ant jų)

9 komentarai:

  1. Kokios grazios "beveik pristines"! Ypac tos pilkos, mano labai megstamos spalvos :) Ir ta neriniu juostele kaip dailiai dera. Mano mama man tokias yra numezgusi, tik aisku, ne dekoratyvias, o labiau ukiskas - is vilnos, siltas, is tokiu pat, kaip kumstines pirstines, siulu, kad galeciau per didziausius salcius nesioti kartu. Bet siemet, kai ziema tokia, tai turbut uztektu ir vien "riesiniu-pirstiniu" :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Živilė, dėkui :)
      Tai pačių "riešinių-beveik piršitnių" idėja tikrai nėra nauja, mezgus ir tokias, ir su kumštinės viršum,kurios yra superpatogios, ir su pusiau nukirptais pirštinių pirštukais, ir t.t. ir pan.. Kalbėjau apie dekoro originaluma. Nieko mandro, bet visgi :D Kolkas mano :D

      Panaikinti
    2. Vis nepavyksta palikti komentaro.
      Rasiau, kad net neketinu gincyti dekoro originalumo, o taip pat ir grozio! :) saunuole, kad sugalvojai suderinti grazu su praktisku.

      Panaikinti
    3. Zivile, dekui dar karta :) Kartais rasai viena, o zmones supranta kitaip, tad... jokio ginco nebuvo :D

      Panaikinti
  2. Ir kodel nera kainos? Norincios greiciau apsisprestu)))
    Riesines nuostabios - ypac antra eile)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Natalija, labai gražu, puošnu ir jauku !

    AtsakytiPanaikinti