2012 m. vasario 1 d., trečiadienis

Nėrinys į pabaigą

Ir kas čia prašė tikros žiemos??? Aš tai tokiais šalčiais nesidžiaugiu. Nes dabar esu įkalinta namuose su 3 vaikais, kurie eina iš proto, nes į lauką negalima. O aš einu iš proto, nes jos eina iš proto... :P
Tvarkau savo betvarkę, kažkiek vis prisėdu prie frivolite adata narplioto nėrinio ir dar skrebinu. Pastarojo darbo negaliu parodyti, nes tai bus mano , kaip "dizaineres" darbas naujam konkursui. Betvarkės ir nerodysiu :D Parodysiu tik nėrinio progresą. Manau, už kelių dienų bus baigtas. Jau pradėjau nert paskutinę eilę :D Ir pati laukiu-nesulaukiu parodyti rezultatą su "pritaikymu". Per garsiai tas "pritaikymas" skamba, bet bet... šioks toks bus :D

17 komentarų:

  1. Тонкая, изящная и кропотливая работа! Браво! Очень красиво!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. oho, nuostabiai atrodo :) čia kamuoliukas bus, taip?

    AtsakytiPanaikinti
  3. tikras grožis... labai maga sužinoti kas tai bus:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dekui. O jau kaip man maga greiciau uzbaigti ir pasirodyti :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na tikrai tavo šie raizginėliai kokia tai mistika man ;)Jaučiu jei pradėčiau regzti tai pati įsiregčiau į tuos siūliukus, nuvirsčiau ant šono ir gulėčiau, kol kas išlaisvintų, kaip kokonas :)
    O kas čia bus tai įtariu - pavasarinė kurios nors iš tavo karalaičių kepurytė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Oi, prajuokinai :D Ne, kepurei tikrai per maza. O ir per prabangiai butu tokia kepure nunarpliot :P

      Panaikinti
  6. zavinga ir taip elegantiska! labai smalsu bus pamatyti kas tai bus, nes dabar fantazija tiek net neisnesa :) as tai tavo drugelius dar turiu :) saugau ir laikau ypatingam skrebukui :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai smalsu kas cia bus. ;) O as vakarais narplioju frivolite servetele - bus tautodailininku parodai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Butinai pasirodyk :) Radau tavo blog'a, slapuke, tai tikiuosi, parodysi :D Smagu, kad frivolite neapleidi ir su 3 maziukais randi laiko panarplioti :)

      Panaikinti
  8. Kaip visada stebini darbeliais, kurie reikalauja beprotiško kruopštumo ir kantrybės. Nežinau kas bus, bet manau nuostabiai žiūrėtųsi uždėtas ant plaukų kuodo.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nu tikrai stebiuosi kruopstumu bei kantrybe, bet grozis tai neapsakomas. Neperseniausiai maciau JAV skrebinimo zurnale didele snaige nerta tokiu rastu ir uzkista po nuotrauka kaip jai pagrindas, is karto susizavejau, bet deje niekad nesugebeciau kazka panasaus nunerti....esi tikra auksaranke!

    AtsakytiPanaikinti