2012 m. vasario 10 d., penktadienis

"Vasara" / "Лето"

Antras mano , t.y. kviestinės dizainerės darbas :P, į ARTugolok konkursą tema "Vasara".
Taip ir vadinasi - "Vasara". Šis darbas mano tempais dirbant yra greitukas: jį padariau per gerą pusdienį. Ir kartu įveikiau dar vieną iššūkį sau pačiai - panaudojau nuotrauką be žmonių, t.y., be šeimos narių :)Retai kada koks skrebinis darbas, pamatytas interneto platybėse, išlieka galvoje ilgiau nei kelios valandos ar net dienos. Bet va kai kurie išlieka. Kažkada pamačiau berods iš vestuvinės nuotraukos iškirptą lyg ir žodį "Love". Iškirpta tokiu būdu - raidės tiesiog iš nuotraukos. Šią idėją vis norėjau pati kada pabandyti padaryt. Ir va, kažkaip labai tema tiko :) Paėmiau didelę A4 formato nuotrauką ir sukarpiau. Tada ant akvarelinio popieriaus liejau fonus. Net 3, bet tiko tik šis. O paskui ant jo tapiau vyšnias. Radau vienoje kinų tapybos knygoje pavyzdį, kaip tapyti vyšnias, tad tuo ir pasinaudojau :) Raides klijavau ant 3D juostos, apvedžiojau baltu, dar pataškavau - padariau šešėliuką, kad raidės geriau matytųsi.
Paskui pasirausiau nėrinių dėžutėje ir radau tinkamą nėrinį. Kitoje dėžutėje radau dovanotus kirstus drugelius. Dar ant geltono popieriuko parašiau, kas reiškia vasara man, o paskui dar taškelius prie kiekvieno punkto padariau 3D. Gabaliukas tissue popieriau po drugeliu, kad jis nepasimestų ant nėrinio. Ir psio. Išdėliojau panašius objektus abejose skrebuko pusėse. Ir darbas baigtas :) Smagu skebint apie vasarą, kai už lango laaaabai šalta.
Šilto ir kūrybingo savaitgalio :)

P.S. Sergu. Bet gal dar vieną įrašą šį savaitgalį padarysiu ir sudalyvausiu kitame konkurse :)

22 komentarai:

  1. na taip, šis visai kitoks ir toks keistas, kai nėra žmonių :) bet vėlgi, idėja graži ir puikiai įgyvendinta. O tapytos vyšnios ne prastesnės nei tikros :) jos, drugelis ir nėrinys suteikia lengvumo :)
    niu puiku, ką dar galima pasakyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Neringa :) Dar pries keleta mienesiu sakiau, kad be zmoniu neskrebinsiu niekada :D Bet visai smagu buvo :)Ir tikrai nesigailiu :)

      Panaikinti
  2. Nuostabu! Labai šauni įdėja- iš nuotraukos iškirptos raidės, labai originalu. Tapytos vyšnios - kaip tikros ;-) Super!

    AtsakytiPanaikinti
  3. wa sitas tai man skrebukas lyg knygos virselis, kuria norisi tik ciupti i rankas ir skaityti :) super pavadinimas ir puikus irodymas, kad skrebukas nuostabus ir be zmoniu :)) o tos tapytos uogos mmmmm zadina apetita.. o dar labiau sis skrebukas sukelia man jausmus kaip as pasiilgau vasaros :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, gal kada ir parasysiu kokia knyga vasaros tema su tokiu virseliu :) Ir tau butinai tokia atsiusiu su parasu :D

      Panaikinti
  4. Ir dar kartą VAU :)
    Labai apetitnos tavo pieštos vyŠnelės :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Atsakymai
    1. :D Saziningai - noriu birzelio, o kitu menesiu tik po gabaliuka, nes baisiai karsti pasidare paskutiniu metu :D

      Panaikinti
  6. aš irgi turiu silpnybę vyšnioms
    ir pieštoms,ir tikroms :)
    PUIKUS DARBAS !

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Loreta, tik mano tapyba palygint su tavaja... dirbt ir dirbt, tik kad labai jau retai prie jos prisedu :)

      Panaikinti
  7. That's is super cute!!! LOVE the painted cherries and the shaped photos as a title, the lace is awesome... very creative! I'm going to save this layout in my "inspiration" folder, really love that!!! Thanks for sharing!

    AtsakytiPanaikinti
  8. NAtalija, siūlau būtinai išversti tekstą, esantį skrebuke. Nuostabios frazės sudėtos.Kai perskačiau, taip užsimaniau vasaros... ech...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Lina. NA taip, tos frazes is esmes ir yra pati darbo ESME, bet bet... uztruksiu puse tiek, kiek dariau pati darba... Sikart tiesiog gaila laiko, nes turiu dar idomiu jau beveik uzbaigtu darbu :)

      Panaikinti
  9. Na ir nuostabus tavo paskutiniai skrebukai..Sėkmės konkurse...Va, dar truputi palauksim ir bus vasara...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, tik sikart dalyvauju ne as, o kitus kvieciu :) Kaip kviestine dizainere :)

      Panaikinti
  10. Kaip smagu speiguotą žiemą rast trupinuką vasaros. Ir tokį jautrų tekstą... Man labai labai patiko. Sėkmės autorei:)

    AtsakytiPanaikinti