2014 m. vasario 18 d., antradienis

Receptinė "Rugių laukas". Siuvinėjimas juostelėmis / Ribbon Embroidery

Siuvinėjau vasaros pradžioje, o lapkritį iš šio siuvinėlio padariau viršelius receptų knygelei. Tiksliau, padariau visą receptų knygelę, bet su baltais lapais. Tad ji man buvo tokia... hm... nevisai rankų darbo, per mažai sielos į ją įdėta :) Tokia, leisgyvė, beveik be gyvybės ženklų :) Gerą mėnesį praeidavau pro šalį ir vis žadėjau, kad aš tave būtinai padarysiu "nuo... iki", kad pirmiausia, man pačiai būtų neapsakomas malonumas ją vartyti, nes išglostinėjus kiekvieną lapą, ji tampa gyva :)
Knygelė A5 formato. Parduodama. Gali būti kaip receptų knygelė naudojama, gali būti tiesiog maloniems užrašams. 

Rugiai siuvinėti juostelėmis. Šį darbą siuvinėjau pirmiausia savo siuvinėjimo juostelėmis knygai, o paskui ir praktiškai pritaikiau :) Daug maloniau, kai darbai naudojami :)

Siuvinėtas ir pirmas ir paskutinis viršelis. Audinys su paminkštinimu.


Yra ir priešlapiai, o toliau - 5 skyreliai su lapeliai pavadinimui užrašyti. Nors ir nebūtina.Išpaišiau baltu rašikliu rugius. 

Yra 100 kava dažytų puslapių. Dar kvepiančių :)
P.S. Jeigu šis siuvinėjimas yra įdomus ir dar neišbandytas, labai kviečiu mokytis siuvinėti juostelėmis jau šį šeštadienį :) Apie kursus štai čia: http://rankdarbiumokykla.blogspot.com/2014/02/siuvinejimo-juostelemis-kursai-vasario.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą