2011 m. sausio 18 d., antradienis

Stylish Blog Award

Šįryt turiu net dvi puikias naujienas, bet pradėsiu nuo pirmos mane pasiekusios.
Berods vakar Ieva iš Vaje vaje atelje pranešė, kad mano blogui ji perduoda apdovanojimą. Hmmm, pagalvojau, ir koks čia stilius pas mane? Jokio. Bet iš kitos pusės, stilius gi - tai ne vien apdaras, bet ir turinys (darbai, mintys, gyvenimo būdas ir pan.). Taigi, garbingai priimu apdovanojimą ir perduodu kitiems. Galbūt 15-os blogu nesukrapštysiu. Visai ne dėl to, kad tiek neseku. Seku daug, bet sąžiningai perskaitau, nuo iki, tik lietuviškus (net nežinau kodėl). Tad ir perduosiu estafetę tiems, kuriuos tikrai skaitau ir domiuosi :)
O prieš mano sekamų blogų sąrašo paskelbimą reikia būtinai parašyti 7 tiesas apie save. Taigi, taigi, taigi...
1. Laaaabai mėgstu bendrauti. Labai. Ir plepėti. Labai labai :)
2. Nekenčiu rašyti SMS. Galbūt dėl punkto Nr. 1. Bet dar labiau nekenčiu gauti SMS su eilėraštukais. Fui. Pvz., per Kalėdas gauni vienodus ilguuuus, bet tuos pačius eilėraštukus. Man žymiai maloniau gauti vieną, bet nuoširdų "Sveikinu". O gavus eilėraštuką, pasipurtau, numetu telefoną ir dažniausia neatsakau :P Taip, taip, negražu taip elgtis, bet esu tokia, kokia esu:P
3. Namie mėgstu pasipuošti skirtingom puskojinėm. Į miestą taip nevaikštau, nes jų nesimato:) O namie mėgtu. Pasižiūriu į savo kojas ir nusišypsau. Ir vėl pasižiūriu, ir vėl nusišypsau:) Keista būdas save pralinksminti, ar ne? Bet va ir dabar sėdžių su viena dryžuota juodai raudona, o kita vyšnine su rožiniais kvadračiukais:)
4. Nemėgstu "užsislėpusių" kopijuotojų. Ir kas pasakė, kad kopijuoti - gėdinga? Visas pasaulis mokosi kopijuodamas. O pas mus... Kopijos pateikiamos, kaip originalas. Siutina, nes žaviesi žmogaus darbais, giri ji visaip kaip. O paskui pusę darbų originalus randi užsienio leidiniuose. Ar aš kopijuoju? Tikrai taip, tik ne aklai. Ir pasakau, kad idėja bent jau "kažkur iš interneto". O tai... Gaunu kartą darbe laišką iš vienos skaitytojos (dirbau rankdarbių žurnalo redaktore), skirtą konkursui. Autorė rašo apie savo kūrybą, kad mezga originaliausius darbus, kaip visi aplinkiniai jos darbais žavisi. Kaip daug jai reiškia kūryba. Gerai, viskas tvarkoj, tikiu kiekvienu žodžiu. Atidarau nuotrauką, o ten... mano kažkada sugalvotas, netgi sakyčiau pagimdytas šalikas, tik kitokių spalvų. Tikrai mano, bet jau buvo žurnale. Aš ir rašau, kad šis šalikas - mano autorinis darbas, tik kitokių spalvų, spausdintas ten ir ten, tokiais ir tokiais metais... Ir gaunu atsakymą/atsiprašymą, kad tikrai, ji mezgė pagal aprašymą. Tai kam tada giriesi, kad originali idėja? Tai ir parašyk, kad skaitai mūsų žurnalus ir su malonumu (ar be jo) mezgi iš jo. Ar mąsto, kad leidžiu žurnalus ir nežinau, kurie darbai jau buvo, kurie originalai, kurie ne?
5. Mėėėėgstu žiurkes. Kitame gyvenime būsiu žiurke, ir nors labai gaila (nes vyras taigi bus katinu), bet tikrai būsiu. Ir vyras taip sako: "Tu tikra žiurkė". O aš jam: "Žiurkės baisiai protingos ir gudrios", tad niekad neįsižeidžiu :)
6. Dievinu keltis anksti. Kokia 5 val. ryto - mano laikas. Vaikai dar miega (nors jie taip pat vyturiai), o mes su Eriku sėdim tyloje (jis prie kompo, o aš - prie lango:P ). Man tyla - gražiausia muzika :)
7. Mėgstu keliauti į kiną. Ir mėgstu žiūrėti filmus namie, nors, žinoma, kine - žymiai maloniau. Bet namie - vienu šūviu net 2 zuikiai, nes bežiūrėdama mezgu (į mezginį gi žiūrėti nereikia, rankos pačios mezga).
Štai tiek daug. Gi sakiau, kad plepi esu, mažiau nesigauna:P
Na ir sąrašiukas. Žinoma, jų yra daug daugiau. Bet ... nemaža mano sekamų blogų dalis jau apdovanota. Nors kol rinkau sąrašą, pastebėjau, kad dar daug daug daug jų yra :) Tad nuolat pasižvalgau po štai šių įdomių žmonių/įdomių minčių/įdomių darbų namučius:
...http://agnesmintys.blogspot.com
...http://gyventi-smagu.blogspot.com
...http://mano-laimes-trupinelis.blogspot.com
...http://i7guru.blogspot.com
...http://prapieste.blogspot.com
...http://zavesfelt.blogspot.com
...http://karoliukubaras.blogspot.com
...http://a-perfect-waste-of-time-loriete.blogspot.com
...http://jurooma.blogspot.com
...http://irmaperedne.blogspot.com
...http://issiblaskemintysirdarbai.blogspot.com
...http://loretari.blogspot.com
...http://loretos-mene.blogspot.com
...http://robe-aneriniai.blogspot.com
...http://neringa-neringa.blogspot.com
...http://zemugne.blogspot.com

5 komentarai:

  1. Ačiū, Auksaranke už dovaną:) Miela, kad stebi mano kūrybą.
    Man įdomios Tavo gyvenimiškos istorijos, o kaip supratau, šie metai Tau bus pilni staigmenų - jau vien sausį du įvertinimai:)!!! Sėkmės Tau Tavo kūryboje!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu mieloji uz tokia nuostabia dovana! Labai miela girdeti, kad patinka mano tinklarastis ir mano kuryba. Aciu dar karteli!

    Laisves tavo kurybinems mintims!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai ačiū už toki faina tavo ivertinima :) begalo malonu :) linkiu, kad tavo kūryba šiemet lydėtų tik sėkmė ;)

    AtsakytiPanaikinti