2011 m. sausio 3 d., pirmadienis

Mergytė - gėlytė

Labai norėjau užbaigti Kalėdoms, bet atsirado kitų darbų darbelių bei dovanų, kurių neplanavau daryti, bet dariau. Tad komplektėlį Junai užbaigiau po Kalėdų.
Mūsų mergytė-gėlytė :) Suknelė + juostelė ant galvos + riešinės. Ir dar batukai. Kaip Kalėdų Senio :) Na ir dar kartelį (nors jau ir rodžiau prieš Naujuosius) - mažytės rankytės su mažytėm riešinėm. Ir temariuku sesei :)P. S. Komplektėlis nekopijuotas "kažkur iš interneto" arba iš žurnalų :P

9 komentarai:

  1. Koks grožis!!! tik nežinau kurios labiau, komplektėlio ar mažylės :) turbūt, kad abiejų, bet mažylės labiau :) pavydžiu mokėjimo megzti tokius nuostabius kūrinukus (man tai neimano misija...) batukai nerealūs ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip visada - dešimt balų! Nuostabūs grožiai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Super!Dar gales per musu Kaledas pasipuikuoti :D Su tom didelem sagom gerai suzaista!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dekui, sese:)
    Turejau visai kita ideja, bet parduotuveje buvo tik 2 sagos (o nan reikėjo mažiausiai 3-ju),tad ir suknele puosiau visaikitaip, nei pirma norejau. Bet rezultatu likau patenkinta:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, visa kas jau paminėta puiku be žodžių, bet va SAGOS :OOOOOOO
    Kad man pavyktų tokio dydžio rasti :DDDDDDD
    Negaliu ramiai gyvent be sagų...
    Kaupiu....
    :DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aurelija, ten kur pirkau, vieną sagą nuplėšė nuo sagų dėžutės, o kitą - nuo kartonėlio su sagų pavyzdžiais, tad jų jau nebėra :( O pirkau CUP'e, paskutim aukšte, bet baisiai brangiai mokėjau.Paskui krimtausi, kad už tuos pinigus galėjau 2 pakelius balto modelino nusipirkti ir šiiiitiek sagų prigaminti. Kitą kartą taip ir padarysiu.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Puikus mezginiai, ir sagos nuostabiai tinka! Verta buvo pirkti ;) Mergytė - tikra gėlytė!

    AtsakytiPanaikinti