2012 m. sausio 23 d., pirmadienis

Mūsų koridorius

Mūsų dabartiniame bute labai ilgas koridorius. Toooks ilgas, toks nepanaudotas, ir toks be gyvybės ženklų. Tad pasitarę, nusprendėm jį visų pirmą panaudoti - šitiek laisvo ploto :)
Kai remontavom butą ir priėjom iki koridoriaus, pinigai jau seniausiai buvo pasibaigę :P O ir kažko super-puper mums nereik. Tad remontininkų burbėjimams, kad baisiai nelygios sienos, jas būtinai reik lygint, nepasidavėm :P Užtepliojo didesnes skyles sienose ir padažė. Lubas palikom medinėm lentelėm iškaltas, o ant grindų - laminatą, kurio nemėgstam :P . Lubas Erikas dar pašviesino permatomais baltas dažais. Taip pat išdažė ir senas medines duris. O daugiau kaip ir nieko nedarėm.
Nupirkom lentynų. Ir mano brangusis visas patenkintas: "Turiu idėją, kaip koridorius turi atrodyt " :D Sakau, gerai jau, jei turi, tai ir daryk :) Aš pabalinau netinkamos spalvos jau rodytas lentynas, jis išgręžė skyles lemputėms. Viską sukabino, sugalvojo, kaip pravesti elektrą ir pats visą šį malonumą padarė.
O apšvietimas jo buvo sugalvotas ne šiaip sau :) Jis gi turėjo idėja :) Tad po kiekviena lempute sukabinom po nuotrauką. Tiesa, vienos dar nėra, bet kaip tik atgausiu kompą su visom nuotraukom, būtinai padarysiu ir pakabinsim :)
Sudėliojau savo didžiausią turtą - knygas. Dar ne visos, bet artimiausiu metu sudėsiu jau visas :)

Na ir štai taip dabar atrodo koridorius. Tiksliau, gabalas koridoriaus - praėjimas nuo vaikų kambario link mūsų su Eriku kambarių :)
Tiesa, tuo neapsiribojom. Kadangi idėja buvo vyro, o jis vis nenori persistengt bei perkraut ir taip apkrauto buto :) Tai mano nuomonės niekas neklausė. Aš būčiau bent dvigubai daugiau nuotraukų sukabinusi. O kai teko iš didelio kiekio rinktis tik kelias, jau draugiškai nusprendėm, kad dar vieną koridoriaus sieną papuošim vien nuotraukom. Tai ir padarėm :) Sukabinom NET 8 nuotraukas :D Ir galim sakyt, kad radom šiokį tokį kompromisą. Ir mūsų koridorius jau gyvas :)

9 komentarai:

  1. toks gyvas, gaivus :) labai patiko mintis su lentynomis, nuotraukomis ir, zinoma, lempomis.
    saunuolis Erikas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Paprasta, bet neprasta. Labai jaukiai ir šiltai atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kada nors atvažiuosiu ir pažiūrėsiu iš arti...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dekui visoms :)
    Tati, atvaziuokit atvaziuokit :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Lentynos reikalingos. Bet kaip nekenčiu nuo jų valyti dulkes ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lina, o tai ką, kasdien valai?
      Aš į lentynas daiktų, kurių nenaudoju, nededu, o kai vis ištrauki daiktą, tai ir nori nenori nuvalai dulkes. Kažkaip visi tų dulkių taip bijo ir jos - tokia problema. Ar aš čia viena tokia netvarkinga? Ir kasdien dulkių nevalau :D

      Panaikinti
  6. Vauu koks grazus ir tikai gyvas koridorius gavosi :) tos lentynos nerealiai sauni ideja kai toks koridorio ilgis :) o su tuo apsvietimu ir nuotraukom tai kaip kokiam muziejuje :) fainai sau gali keist foto pagal sezoniskuma ar nuotaika ir niekad nepabos :) super :)
    O zinok Natalija ne viena esi nebijanti dulkiu :P as irgi kai kokios knygos prireikia tada ir nuvalau viska :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. NA va, musu buryje padaugejo :)
      As manau, kad bent jau knygom dulkes nekenkia ir lengai nuvalomos. O su siulais ir audiniais kitaip. Bet jeigu guli lentynoje, kur tik vieno sona neapsaugoti nuo dulkiu, tai tiek jau to. O va kai is visu pusiu neuzdegti - tai kitas reikalas. Tokiose lentynose ir as laikysiu siulus tik dezese :)

      Panaikinti