2012 m. sausio 16 d., pirmadienis

Mini nėriniai adata

Kas iš šių nėrinių gausis, dar pati tiksliai nežinau. Bet tikrai ne servetėlė ar šiaip daikčiukas be panaudojimo. Paskirtį jis jau turi. Beliko tik judėt finišo link :)
Nėrinys - iš tradicinių frivolite motyvų, nertu specialia labai plona adata siuvimo siūlais. Jeigu kam įdomu, kaip neriami tokie nėriniai, štai čia buvo pamokėlė, kaip nunerti drugelius. Jeigu neturit spec. adatos, tiks ir paprasta siuvimo, tik ilgesnė. O tokio plonumo nėriniams, kai štai šis maniškis, puikiausiai tinka adata karoliukams verti.
Motyvas iš vienodų lankų (5-3-3-5) ir vienodų žiedų (6-6). Žiedus jungiau tarp 4 ir 2 mazgų be akučių, kuom baisiai apsunkinau sau darbą :P
O štai taip atrodo mano darbo įrankis :D Adata labai lanksti, tai vis išsikreipia. O vyras vis žvairuoja į mane su šiuo įrankiu: "Eik iš čia, pradursi man širdį, niekas net ir skylutės neras " :D :D :D Bijo vis, bijo ... žmonos - raganos :D

14 komentarų:

  1. Nu man nerealiai grazu!! as vis mokiausi mokiausi is tavo pamokeles, kol sugebejau adata sulauzyt, aisku isejo sis tas, bet iki tokiu groziu dar labai man toli :( tad siandien pamacius vel tavo grozi lekiau i parde pirkti ilgos adatos :D tad dabar vel tavo bloge "gyvenu" :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Net baisu isivaizduoti, kiek kantrybes reikia tokiems groziams pagaminti ... GAAAL kada nors susigundysiu, nes is tiesu grazu, bet kantrybes as neturiu 8)

    AtsakytiPanaikinti
  3. gaila, kad neturiu kanrtybes tiek, bet butu puikus neriniai vestuvinei suknelei.. Gal kada nors.. O dabar tik seile pavarvinsiu... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Zivi, dekui :)

    Sypseniki, butinai pasirodyk, kaip sekesi :)

    Sesute, Anonime, nera cia taip jau sudetinga, tik gal kad smulku taip atrodo :)
    Dekui uz komentarus :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O ar yra koks rankdarbis, kurio Natalija nemokėtų? :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jurga, oi, kiek dar daug yra neisbandyta :) Vis ieskojau, kas gali mane uzvaldyti taip, kad nieko kito nebedirbsiu, tai ir bandau viska, ko tik norisi ir kam tuo metu turiu laiko :)
    O kaip tavo lentyna, ar pajudejo?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Lentyna iš rūsio jau užlipo iki antro aukšto, bet vis dar kaupiuosi :)- per daug visko prisiplanavusi :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Prie frivolite grįžai? :) Lauksime galutinio rezultato - labai jau smalsu... ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vis apeinu rata, ir griztu prie sanu geru darbu ir techniku :) Jau mazai beliko iki galutinio rezultato :) Gal per savaitgali ir uzbaigsiu :)

      Panaikinti
  9. Labai gražu... Man tokie darbai atrodo aukštasis pilotažas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui. Aukštas tik tol, kol nepabandai :) O kai pabandai, tai pasirodo nesi toks mažas ir pasieki aukščiau, negu manai :)

      Panaikinti