2011 m. sausio 6 d., ketvirtadienis

"Kalėdinė gėlelė"/ Рождественский цветок

Už praeitus du konkursus paskatinimą gavau, tad dalyvauju vėl konkurse. Vėl rusaičių forume "Art ugolok".
Galvoje vis "nešiojau" tą siūlomą schemelę. Turėjau kitą nuotraukų komplektą, bet kai padariau šias Junos nuotraukas, iškart užgimė idėja, kaip viską "įforminti". Dirbom, dirbom... Dirbom, dirbom... Ir pridirbom :P
Darytą pagal šį pavyzdį. Pagrindinė mintis - megztas apvadas. Mezgiau pačiais ploniausiai virbalais, kuriuos radau (Nr.1,25) iš plonų vilnonių siūlų. Raštas tas pats, kaip ir suknelės rankogalių, apačios bei galvos juostos. Dar papuošiau karoliukais, tokiais pat, kaip ir riešinių. Raudoną ir baltą dideles snaiges kirpau pati ir puošiau skylamušiu kirstais apskritimais. Gruodžio lapelį taip pat pati dariau: kirpau ovalus, štampavau skaičius ir tonavau kiekvienos dienos kraštelį. Gruodžio 22 pažymėjau raudonai. Tą dieną Juna mus apdovanojo pirmais dviem dantukais :) Puošiau sagomis. Ši raudona - iš mano vaikystės. Nepamenu, prie kurių rubų ji buvo, bet tikrai buvo. Pavadinimui štampavau po raidelė, jas kirpau ir tonavau kraštelius. Na ir kaip gi be mano firminių snaigių? Tik šįkart keletą dar pagražinau skylamušiu.
Страничка сделана по заданию Арт Уголка. Моя страничка декабрьская. У нашей 3-ей дочки 22 декабря появились 2 первых зубчика. На этой страничке много деталей моей ручной работы: миниатюрные и большие (под фото) снежинки, листок календаря и по краям - вязаное кружево из тонких шерстяных ниток (спицы Nr.1,25), повторяющее узор на платье.

12 komentarų:

  1. Ohohoj!Tas apmegztas krastas - grynai ziemiskas akcentas. Kaip visad - pilna smulkiu detaliu,tik ziurinek,ziurinek ir vis kazka atrandi naujo!Sekmes konkurse!

    AtsakytiPanaikinti
  2. oij kaip man patinka :) pati idėja man labai idomi, o darbelis - jaukus, mielas, kruopštus, šiltas. Laikau kumščius konkurse :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai fainulkinas skrebukas, apnerimas, tai simtas balu!! :) niu visos detales labai grazios ir tavo stiliaus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Очень красивая и уютная работа! Самодельные украшения изумляют и радуют глаз! Спасибо, что творите вместе с АртУголком, удачи в розыгрыше!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiūūūū visoms :) Nors Erikas pasmerkė mano darbą: "Pats prasčiausias iš visų darytų, neturintis jokios meninės vertės" :( Na, bet man pačiai patinka, o ir skoniai mūsų dažnai sutampa, bet kartais išsiskiria :)
    Piglet,спасибо огромное :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Вау, потрясающе красивая работа! Изумительные детальки! Спасибо за участие в задании от Арт Уголка!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Очень красиво, необычайно теплая, уютная, яркая страничка! На мой взгляд, одна из лучших из сделанных по этому скетчу!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Чудная работа! Вы большая молодец!

    AtsakytiPanaikinti
  9. darbelis nuostabus,ooo riešinės kokios !!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Akattava, Fennec, Алиса, спасиииибо :)
    Loreta, dekui :) Planavau kitą nuotrauką dėti vietoj riešinių, bet jos tokios mažutės, o dar su tokiomrankelėm... Neatsilaikiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. o detaliu gausumas!!!
    tas krastelis - remelis - toks subtilus ziemiskas minkstas... taip ir norisi paciupineti ;)

    laukiu daugiau tavo skrebuku ;)

    AtsakytiPanaikinti