2009 m. rugsėjo 10 d., ketvirtadienis

Miego sutrikimai. Kas tai?

Ir aš, ir Erikas dirbam, dirbam, dirbam... Taip jau yra, kad gyvenant, ypač didmiestyje ir norint ne vien tik gyventi nuo algos iki algos, dirbam ne vien tik darbe, bet ir po jo. Dažnai iš pažįstamų, ypač mano gimtojo Švenčionio, kur gyvena maždaug 6000 gyventojų, išgirstu: "Kam tau to reikia?" Kam reikia vest kursus, kam reikia pačiai eit į kursus, kam reikia eit vakarais pabėgioti, kam reikia mokytis anglų kalbos... Ogi man reikia visko. Ir dideliais kiekiais. Kad galėčiau gyventi, kaip noriu. Tik kartais tenka paaukoti ramų miegą. Kai gimė Erika, maždaug 3 metus nesu miegojusi ilgiau negu 3 valandas vienu kartu. Ji buvo tikra rėksniukė. Bet jau abi mano mažulės išaugo iš to amžiaus. Ir kaip ir turėčiau miegoti, nes jau turiu tokia galimybę. Bet deja deja, po įtemptų darbo dienų sunku užmigti. Tad nemiga kamuoja ir mane, ir Eriką. Tik jis gudresnis - atrado būda išmiegoti kūdikio miegu. Taigi, dėmesio - receptas: nueini naktį pas vaikus ir užmiegi su vienu iš jų. Ir miegi kūdikio miegu :) Patikrinta :) O kai kalbam apie nemiga, prisiminiau, kad jau turbūt visą kolekciją miegančių vaikų turime. Taigi, atsipalaiduokime, pamirškime visas problemas ir darbus, ir pasimėgaukime miegu kartu su vaikučiais :) Rekordus muša Emilija, galinti bet kur, bet kada ir bet kurioj gyvenimo situacijoj miegoti :)
Pirmiausia, miegam vežime,
tada puikiai miegam po maudynių jūroje kartu su savo artimu, miegam ant vieno šono, miegam ant kito šono, miegam šalia lovos su lėle, miegam po knygutės skaitymo šalia lovos, miegam sėdint, miegam išsirietę su sumuštiniu rankoje, miegam pusiau stovint, miegam prisiglaudę prie mamos, miegam dviese, miegam mamai ant krūtinės, miegam, kai sergam, miegam atostogų metu, per dieną nukeliavę mažiausiai 10 km pėstute, miegam visos mūsų šeimos mažiausiai moteriškės kartu keliaujant mašina iš zoologijos sodo.
Taigi, saldaus miegelio :) Tiesiog, mokykimės atsipalaiduoti ir mėgautis miegučiu :) Ir jokios nemigos nekamuos :)

5 komentarai:

  1. Kokios nuotraukos gražios :) Taip ir traukia prie miego :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Fantastiška nuotraukų kolekcija!!! :)
    O kai nemiga kankina, ir negali nuvyti darbinių minčių šalin, atsigulus į lovą labai praverčia menamų avelių skaičiavimas mintyse, giliai kvėpuojant :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, aciū.Kolekcija tai jau vis pildosi :) O kai pašnekam vis apie nemiegojimus naktim,ypač paskutiniu metu, tai vis ir pasišnekam apie vaikų miegojimus bet kur ir bet kokioj situacijoj :)O pati pasižiūrėjau, kad jau daug tokių gražių foto prisirinko:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Linksmos nuotraukos.iš ryto nuotaika pakėlė.ypač ta topinė,kurioje Emilija su sumuštiniu rankose:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Miegaliai privertė nusišypsoti, o po paskutinės nuotraukos juokiausi garsiai :)

    AtsakytiPanaikinti