2014 m. vasario 11 d., antradienis

Sodininkė Morta. Autorinis kolekcinis meškiukas teddy

Jau prisikaupė nemažai darbų, kurie padaryti prieš gerą pusmetį ar dar daugiau, yra nufotkinti, bet taip ir niekur nerodyti. Bet kas dar baisiau - yra darbų, kurie jau iškeliavo, bet taip ir nebuvo įamžinti nuotraukose. Vis pasižadu, kad nekartosiu savo klaidų, bet bet... Na, bent keletą įamžintų reikia parodyti :) 
Meškutė Morta. Kolekcinė, autorinė. Linksmiausia, kad ji turi jau visą kompaniją draugų (kopijų), nes praeitais metais siuvom su mokyklinio ir nemokyklinio amžiaus mokinėm meškučius būtent pagal Mortos iškarpą.
Morta yra sodininkė. Pasipuošusi dailia prijuoste, kurią apnėriau siuvimo siūlu labai plonu vąšeliu. Kepuraitę nėriau iš plonos vielos. Iš tikrųjų ją puošia tos pačios rožės, kaip ir krepšyje, tik nufotkinta dar be jų. Ant rankos "kirmėlaitės" dygsniu siuvinėtos rožės.

Ji turi jaukų kampelį sodo gale, kur gali pailsėti, šalia pasidėjusi iš vielos nertą rožių krepšį. Rožes taip pat dariau pati iš juostelių. Takelio kraštai puošti tikrais mūsų mažiausios dukros prie ežero surinktų akmenėlių, o pats takelis yra iš plokščių akmenėlių, pagamintų iš kiaušinių dėžutės kartono, kurio labai smagi faktūra. Kompozicijos dydis - 15 cm x 15 cm.

Na ir negaliu neparodyti Mortos suoliuko atskirai. Jį dariau turbut ilgiau, negu pačią Mortą su visa kompozicija. Nieko blatno, bet užtrukau labai ilgai. Taip ir būna su tomis "nereikšmingomis" smulkmenomis, prasikrapštai nežinia kiek laiko :)

2 komentarai:

  1. Vau! Kaip visada viskas išbaigta ir apgalvota, preciziškai dailiai sudėliota. Ir jau taip miela!!!! Žaviuosi jumis, Natalija, ir vis atsižavėti neįmanoma. :)))

    Vis iš smalsumo čia užsukanti Skaistė

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, ar parduodate savo siuos nuostabius darbelius?, jei taip gal galima apziureti gyvai, ieskau netradicines dovaneles krikstaduktei.

    AtsakytiPanaikinti