2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

Pirmoji metų diena :)

Sveikinu visus visus :) Su praėjusiom šventėm ir su naujųjų metų pradžia :) Su naujom viltim, su naujom svajonėm ir lūkesčiais :)
Mintyse jau buvau parašiusi paskutinį anų metų įrašą, kuris taip ir liko tik mintyse. Paskutinė savaitė turėjo būti rami, bet gavosi tokia audringai prisotinta kelionių, įspūdžių, nemiegotų naktų ir galų gale paties neplanuoto naujųjų metų sutikimo ne namuose, o kitame mieste pas draugus. Tad jeigu kažkam neatsakiau į laiškus, nespėjau pasveikinti su gimtadieniu ir su šventėm, aplankyti, - nepykit :) Apie visus tikrai galvojau, tik nebuvo kada ir kaip prie kompo prisėst.
O šiandien jau nauja diena. Naujųjų metų diena. Nuostabus ramus rytas - pats tas dainuojančiai sielai, laukiančiai stebuklų. Tereikėjo pažvelgti pro langą - groooožis :D O po pavasariško pirmo žiemos mėnesio, šventei gavom sniego. Matyt ir jūs, ir mes buvom labai geri ir labai jo laukėm :) Tad Kalėdų Senis prie visų dovanų pridėjo ir sniego :) Ir kai štai šitokia diena, nusikaltimas sėdėt namuose. Tad mes su sese supakavom visą savo taborą ir keliavom su vaikais pasigrožėti gamta ir miško gyventojais. Tai dar ne viskas. Grįžom. Ir spėjom apžiūrėti dar grožių. O ryt pirmoji darbo diena. Tad maloniai praleidę dieną, maloniai ją užbaigėm :) Smagumėlis :) Gražios, įdomios ir turiningos pirmosios metų savaitės :)

7 komentarai:

  1. Jus taip pat su Naujais.
    Labai grazios foto.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Согласна с предыдущим оратором. Красивые фотографии.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jūsų šeimyną taip pat su naujaisiais. Svajonių išsipildymo Jums :)

    Nuotraukos tokios jaukios ir mielos. Ir man labai patinka naujoji tavo blogo "kepurė"

    AtsakytiPanaikinti