2011 m. kovo 21 d., pirmadienis

Pavasaris. Ir žurnalas.

Tiesiog negaliu neįdėti šio ryto nuotraukos :) Pavasaris jau valdo dienos metu, o va naktį ir rytais - vis dar žiema. Dievinu pavasarį. Žiema, vasara ir ruduo kažkuriuo momentu visuomet atsibosta: tai per šalta, kai per karšta, tai per niūru. O va pavasaris visuomet žavus. Toks unikalus, kupinas laukimo ir pokyčių, augimo, gimimo ir kitų nuostabių dalykų.
Na, yra tik vienas dalykas, kurio nekenčiu ankstyvą pavasarį - šunų turėtojų. Te neįsižeidžia pilietiški ir sąmoningi, kurie po savęs ir savo auginių nepalieka "smirdančių dovanų". Nors tokių bent jau mūsų rajone nemačiau :P Ir dabar jų dėka mes priversti keliauti tako viduriu ir nuolat priminti vaikams, kad neitų šaligatvio pakraščių ir neįliptų į š...
Ką aš čia... Visai neromantiškai... po tokios romantiškos įžangos :P. Bet gi toks gyvenimas :)

O vakar nusipirkau naują žurnaliuką. Pasirodo jau nebenaujas, tačiau kai aš laaaabai retai einu į parduotuvę, man buvo atradimas. Perverčiau kelis puslapius, pasižiūrėjau į kainą, aj, galvoju, paimsiu, namie pažiūrėsiu. Tikrai negaila tų 3,50 Lt. O namie pavarčiau ir pasakiau, kad sumokėčiau ir 7 Lt - man patiko. Ir interjero truputėlis, ir apie žmones parašyta (šiame numeryje - apie mano truputį pažįstamą meškiniautoją, kurios darbais begalo žaviuosi, ir dar truputis apie fotografę, kurios dienoraštį seku), ir rankdarbių yra, ir pamokų. Žodžių, jeigu dar tokio nematėt - pavartykit :) Man tikrai patiko :) Nežinau, ar dar pirksiu (nes esu pasižadėjus išvis JOKIŲ žurnalų nebepirkti), bet bent vieną numerį, kaip gero ir man patikusio žurnalo pavyzdį, visiškai atitinkančio kainos ir turinio santykį, turėsiu :)

5 komentarai: