2011 m. vasario 4 d., penktadienis

Riešinės panelėms

Erika ir Emilija tiesiog netvėrė savo kailyje, kol mezgiau riešines mamai, sesei ir brolienei Kalėdoms. Tad ir joms nusprendžiau numegzti.
Raštą paėmiau ir mezgimo knygos (turiu tokią labai gerą, mano mezgimo bibliją, kurioje labai daug visko), tik truputį pakeičiau. Na ir dar nusprendžiau pažaisti su spalvomis. Kaip žinia, megzti spalvotą raštą žymiai sudėtingiau, nes vienas ne tos spalvos karoliukas - ir rašto jau negausi.
Užbaigiau. Pasimatavo. Ir sėkmingai padėjo atgal į lentyną :) Na, riešinėms dar laikas neatėjo. Pasipuoš, kai truputį atšils. O jeigu pasipuošus kas nors pagirs, tai esu šventai įsitikinusi, kad sunešios iki skylių :).
Ir dar noriu parodyti koks gražuolis pyragas gavosi sesės dovanotoje formoje. Fotografavau vakare, ant greičio, t. sakant. Nes už nugaros stovėjo eilutė norinčių paragauti. Ir joms visai nesvarbu, kas ten per pyragas - tokioj formelėj šitoks gražuolis gavosi, kad suvalgytų bet kokį, net ir nemėgstamą pyragą :) O kadangi buvo dar ir skanus, tai jau kitai dienos, prie gero apšvietimo, nebuvo ką ir fotografuoti :)Receptas štai čia

1 komentaras:

  1. Nu labai gražios riešinės. Kažkaip niekada nesidomėjau jų mezgimu, tai net nežinojau, kad karoliukai yra iš karto įmezgami... :)

    AtsakytiPanaikinti