2011 m. balandžio 19 d., antradienis

Gimtadienio dovanos

- Mama, kiek tau metų?
- 31.

- Aaa,- pasakė prieš kelias dienas Erika ir nuėjo į savo kambarį.

Taigi pirmą dovaną gavau iš jos :) Ji man "iškepė" gimtadienio tortą. Mažiuką, gražutį, tik aš gi metais pasenėjau (taip sako vaikai), tad skaičius ant torto - pamažintas :P Šiandien man jau daugiau :)
Ir pagaliau pradėjom vykdyti šeimos pažada - dalintis mažomis dovanomis, o ne pinigais. Mmmmm, koks tai visgi malonumas :) Kai nežinai, ką gausi. Kaip vaikystėje - gimtadienis laukiamas nerealiai :)
Sesė. Iš jos tikėjausi kažko rankų darbo :) Ir gavau :) Štai tokią išpieštą dėžutę. Hmmm, nejaugi tai bus servetėlės? Kažkaip baisiai netikėta... O ten - lėkštės, jos pačios išpieštos. Nuostabios, nėriniuotos lėkštės :) Dabar jau turėsiu, į ką dėti savo kepinius ir mėgautis ne tik kepiniais, bet ant ko jie padėti. Apie jas galite pasiskaityti ir sesės bloge :) Na ir man gimtadienis be knygos - ne gimtadienis. Jeigu niekas nedovanoja, tai nusiperku pati. Pasidovanoju. Būtinai. Bet šįkart gavau .... :) Oooo, koks kaifas... Gavau net dvi.
Pirmiausia - iš brolio šeimos apie rankų darbo knygas. Kaip tik tai ko reikia :) Suuuper. Rašau, šypsausi ir pati sau pavydžiu :) Nes žinau, kad man knygą dovanoti baisiai pavojinga - aš jų turiu.... marias ir visą laiką papildau biblioteką. O va artimieji nebijo rizikuoti ir vis pamalonina :)
Antra knyga - mamos dovanota. "Čia tau, kaip naujai vairuotojai". He he, dar tokia ir vairuotoja iš manęs. Bet šioje knygoje be žemėlapių šitiek apie vietoves info... Žodžiu, knyga - aukso vertės. Ypač mėgstantiems keliauti į gamtą (kaip mes) ir nuolat sukantiems galvą, kur dar nukeliauti :P

12 komentarų:

  1. Sveikinimai su "pamazintu" gimtadieniu :)))
    Linkiu visada jausti, kad esi tenkur nori buti, kad darai ta ka labai megsti, kad gyveni taip kaip norisi, kad svajones pildosi...
    SVeikinimai
    Knopkiniukai

    p.s dovanos nuostabios...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu labai labai labai labai su gimtadieniu :) linkiu niekad neisblestanciu kurybiniu minciu ir paciu sauleciausiu tavuju dienu :)
    o dovaneles superines :) ach dar karta nuosirdziai sveikinu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dideliausi sveikinimai gimtadienio proga!!! :)

    O jau lėkščių grožis ir originalumas... :O Kažkas nerealaus...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinai su gimtadieniu o lekstes tavo seses tai nerealios labai labai ispudingos

    AtsakytiPanaikinti
  5. kadangi labai norėjau pasveikinimą parašyti poetiškai, tai ėmiau ir nupyškinau nuo knygos linksmą ir visai ne kvailą parašymą. jame slypi tiek užkoduotų paslapčių, kurias linkiu Tau įspėti :)
    K.Kasparavičius "Kvailos istorijos"

    sumanė kartą sraigė palenktyniauti su laikrodžio rodykle.
    - ilgosios minučių rodyklės vis tiek neaplenksiu, - mąstė sraigė, - o štai su trumpąja, valandine, galėčiau pasirungti.
    lygiai šeštą valandą buvo duotas startas ir užvirė arši kova.
    - tokiu pašėlusiu greičiu dar niekad nesu skriejusi,- džiaugėsi sraigė.
    bet kai laikrodžio rodyklė atsidūrė ties penktąją valanda, sraigė trenkėsi į stalą ir nubildėjo stačia galva žemyn.
    gal nori su manimi palenktyniauti? - pasišaipė iš sraigės sieninis kalendorius.

    smagaus gimtadienio :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Su gimtadieniu, brangioji!!! Gavai super dovanas, o jau torciukas koooks! Erika žino, kad mama vertina miniatiurines dovaneles ;)))))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Knopkiniukai, Sypseniki, aciu uz nuostabius palinkejimus :)
    Agne, Zivi, aciu labai. O sese zino, kuom mane pradziuginti. Tik tokios dovanos prie "kukliu" - na niekaip neisipaiso :P
    Mazojira, ryt pabandysiu dar karta perskaityti, o tai po skanios vakairenes ir vyno.... :P Bes laaabai dekui :)Vertinu zmones, netingincius ne tik parasyti, o ir parasyti daug ir idomiai :)
    Im-bear, aaaciu. Erika zino, ir megsta ne tik lipdyti, bet ir buti ivertinta :) Tad ji mane pamalonino, o as ja pagiriau :) T.y. apdovanojom viena kita :) Ir dar - vis dar laukiu taves i svecius :P Drugeliu sezonas tuoj prasides :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Auksaranke, su gimtadieniu! kokios mielos dovanos, super!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Drugeliai!!! Tikrai reikia tartis del susibegimo )) O dar ir as turiu tau gimtadienio dovanele!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Jolanta, dekui :)
    Im-bear, rasyk laiskuti, kada galesi. As kolkas galiu :) Kol namu nepradejom keisti :P

    AtsakytiPanaikinti
  11. Sveikinu ir aš :) o apie sesės dovaną skaičiau jos bloge kelios dienos atgal, ir dabar, skaitydama Tavo, galvoju, kad kažkur jau tai mačiaaau.. ir TA-DAAAM :) ta pati sesė :) labai nuostabi dovana :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mudviabidvi, dekui.
    Matai, internetas toooks didelis, bet ir kartu toks maziukas... Kaip musu Lietuvele. Uzsienyje, tad ir kur butum, butinai rasi lietuviu :P

    AtsakytiPanaikinti