2010 m. rugpjūčio 27 d., penktadienis

Sugrįžau. Su drugeliais.

Sunku gyventi su žmogum tokiu kaip aš. Nes tenka gyventi ne tik su žmogum, bet ir su jo pomėgiu. O mano aistra rankdarbiams labai didelė. Tokia didelė, kad kartais ant galvos gali nukristi keletas siūlų kamuoliukų arba sofa kelias savaites būna užimta eiliniu rankdarbiu . Tad karts nuo karto sulaukiu priekaištų, kad butas priklauso ne vien tik man ir mano rankdarbiams.
Po ligoninės visiškai nesinorėjo nieko imti į rankas. Vaikščiojau pirmyn atgal po butą su mūsų trečiu turteliu ir tiek. Ir kai mažulė miegojo, vis vien nieko neveikiau. Tad kai ištraukiau maišą siūlų, iš vyro išgirdau: "Pagaliau siūlus ištraukei. Reiškia atsigavai". Keista girdėti tokius žodžius. Nes visada būdavo: "Kada pagaliau surinksi savo siūlus?" :)
O atgaivino mane sesei nerti drugeliai. Po jų nėrimo gimė viena idėja, kurią beveik jau įgyvendinau. Ir kuriai įgyvendinti nunėriau dar drugelių. Bet šįkart dar smulkesnių, juvelyrinių, vos 5-6 mm dydžio. Žiūriu į juos, ir taip gera, taip gera :) Tad aš sugrįžau :)

2 komentarai:

  1. nerealus grožis ir toks miniatiūrinis :O kaip dar toki groži tarp pirštų sučiupinėti :O super kaip negaliu atsižiūrėti..
    o vyrai rankdarbiaujančias savasias, nors ir pabambedami vistiek žino, kad tai aistra ir silpnybė :) tad labai džiugu, kad ėmeisi tokių grožių, sėkmės taip ir toliau ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki! Tikrai labai gražu :) <3<3<3, bet kadangi aš tik pradedančioji tai gal galėtumėte įkelti schema... iš anksto dėkuj... :)

    AtsakytiPanaikinti