2010 m. rugpjūčio 24 d., antradienis

Europos parke

Šį savaitgalį nusprendėm pavažiuoti iki Europos parko. Čia buvom turbūt kai dar vaikų neturėjom. Tik įdomiausia... ar čia mes augam ar kaip.... kad praeitą kartą jis lyg ir didesnis buvo :) O dabar pamažėjo. O gal tiesiog kai patys daugiau keliauti pradėjom, tie atstumai pasivaikščioti ne tokie jau ir dideli tapo, tai ir atrodo, kad pamažėjo :)
Europos parko savotiškas simbolis - moters skulptūra.
Šitą skulptūrą ilgai ir nuobodžiai rodėm vaikams: "Žiūrėkit, vyras zuikį laiko už ausų". Bet jos niekaip nematė. O kai pamatė, smagiai juokėsi :)
"Dinozauro" kiaušiniai.
Akmenys su pinigėliai. Pinigėliai - mūsų Emilijos silpnybė. Gal kiek keistai skamba, bet jau tokiam amžiui jie kelia daug emocijų. Ir skatina mokytis skaičių. Ir labai rūpi. Pats paparasčiausiai pavyzdys, kokie skirtingi mūsų vaikai: Gimtadienui iš močiutės gavo po 100 lt vienu popieriuku. Erika sako: "Kur tas mano pinigas su auksine juostele?" (ta, apsaugine, kur ant visų popierinių pinigų yra). O Emilija jai: "Tas, kur parašyta "vienas nulis nulis"?". Taigi, Erika menininkė, Emilija - tiksliukė.
Bilietų pardavėja prie įėjimo sako: "Va čia galit pasivaikščioti, va čia įdomu, o čia - nieko gero". O mes kaip tik ten, kur "nieko įdomaus" nesame buvę. Tad ir nukeliavom. Ir žinot - vaikus vos ištraukėm. Taip patiko, labai labai :)
Judantys lapai. Turbūt nebūtų vaikų, mes taip ir nesužinotumėm, kad tie lapai sukasi :) O kadangi jų turim, tai smagiai pasisuko visi, netgi tėvelis :)
Metalinis žirgas. Labai gražiai surūdijęs.
Na, o pro tokius negaliu ramiai praeiti. Grybai, šliužai, vikšrai ir nematytas gyvis. O be šitų negali gyventi mūsų jaunoji gamtininkė Erika. "Pažiūrėkit, varlė man nosį masažuoja".

1 komentaras:

  1. Nu Erika kaip visada -humoriste!:D jei galetu,tai turbut ir i burna ta varle sau susigrustu :D

    AtsakytiPanaikinti