2010 m. rugpjūčio 20 d., penktadienis

Dovana sesei

Jau prieš keletą mėnesių sugalvojau, ką dar padovanosiu prie pagrindinės gimtadienio dovanos sesei. Tad po gimdymo tai ir tapo mano pirmas rankdarbis.
Sesė yra iš srebintojų giminės (aš priklausau kitai giminei, bet taip pat rankdarbiautojų karalystei :) ). Ir mėgsta panaudoti ne pirktines gėles, o kažką rankų darbo. Tik va problema ta, kad gerai neria ir be didelių problemų gali sukurti reikiamų akcentų pati. Tačiau šiuo atveju mano laimei, dar nėra išbandžiusi frivolite. Tad ir nusprendžiau, o kodėl gi nenunėrus kokių juostelių bei drugelių ar gėlyčių? Neprisirišau prie vienos spalvos: panaudojau tiek spalvų, kiek spėjau :)
Ir dar į dėžutę įdėjau mano prieš gimdymą ritelėmis darytų juostelių. O štai dar nerodyta "diena-naktis".

4 komentarai:

  1. Labai šauniai sugalvota! Visas komplektas atrodo super! ♥ Pavėluoti sveikinimai sesei ;)
    Irma

    AtsakytiPanaikinti
  2. Niu fantastika :) labai patiko dovanos idėja, pateikimas :) dabar lauksim seses darbelių su šiomis unikaliomis priemonėmis :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. nerealiai fantastiska dovana.. net seile nutyso, jau maciau, kad sese spejo ir panaudoti ;) labai grazu
    o butu imanoma isigyti tokiu drugeliu?m?

    AtsakytiPanaikinti
  4. :)Įsigyti... Net nežinau. Vienam drugeliui nunerti reikia apie 15 min. Tai darbelio yra. Siūlyčiau pačiai išmokti šios technikos - nėra sudėtinga,netgi lengviau, negu nerti vąšeliu, tik laiko truputį atima :)Rašyk man, padėsiu: auksaranke@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti