2012 m. spalio 15 d., pirmadienis

Rankų darbo užrašinė "Žalias lapas" arba "Vasaros nemačiusio Kalėdų Senio sapnas" :D

Ši užrašų knygelė buvo padaryta dar gerokai iki "Rožių puokštės", bet tam kartui, kai kėliau nuotraukas į blog'ą, nuotaika buvo kita. Todėl rodau tik dabar .
"Žalias lapas".
 
 
Įkvėpimo pagauta greit sukarpiau lapus, kelis tapiau lapų motyvais, kitus tiesiog pataškavau ir tiek. Tada šokau į mašiną ir bekeliaudama po miestą su vyru per pusdienį patonavau lapų kraštus žaliai. Atrodo, smulkmena, ber užima nerealiai daug laiko. Lapų 60, t.y. puslapių - 120. 

O tada jau keletą naktų prasedėjau prie viršelių. Smulkmena, bet irgi ilgai užtrunkanti :) Mašina prisiuvau žalio audinio skiautelę ir apkarpiau audinio likučius. Tad lapas, kad ir siuvinėtas mašina, bet pagal pačios piešinį ir sumanymą. Tada dar siuvinėjau margu siūlu šakeles ir burbuliukus. Užrašinės viršelių kraštus puošiau karoliukais (matmenys - 14 cm ant 20 cm, maždaug)
 
Priešlapiai žali sa baltu glamžytu popierium. Priglamžiau tokio visą kruvą, irgi azarto pagauta :P O kam??? Kada nors sunaudosiu :) Tikiuosi...


Ir tiek....GALIMA ĮSIGYTI :) Būtų puiki dovana nuo vasaros nemačiusio Kalėdų senio :)


P.S.... Kaip gi be jo, be P.S...:)
Norinčius pagaminti sau arba dovanų užrašų arba receptų knygelę, kviečiu į kursus kitą mėnesį :) Daugiau info štai čia.

6 komentarai:

  1. Vakar niekaip nesiseke po siuo irasu palikti komentra, tad sian bandau, nes npriu pasakyt labai laabai grazi ir si uzrasinuke :) o siuvinetas lapas, man labiau primena miela, kvepiancia eglutes sakele.. pamaciau ja ir iskart pagalvojau Kaledos arteja...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai grazi uzrasine. Patinka tas lininis (?) audinys ir tie karoliukai. Tikrai, primena egles sakele :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho kokie stiliaus pajautimai :) Yra kur paganyti akis. :)

    AtsakytiPanaikinti