2011 m. rugpjūčio 1 d., pirmadienis

Vardiniai lankeliai

Jau startavo naujas azARTinis konkursas Artugolok bloge, tad jau galiu parodyti, ko pridirbau :)
Pirmiausia lankeliai. Norėjau tokių, labai panašių, bet kartu ir skirtingų. Tai ir dariau pagrindus tokius pat, o paskui jau detales - skirtingas.
Prie kartoninio pagrindo priklijavau taškuotą popierių, apklijavau nėriniais. Paštampavau raideles ir jas priklijavau prie sagų. Emilijos papuošiau metalinėm detalėm, kirstom ir kirptom bei tonuotom gėlėm. Apačiai iš vielos nunėriau nėrinuką. Erikos pagrindą papuošiau štampuotu drugeliu, po kuriuo klijavau siuvimo siūlais nertus trijų atspalvių nėrinius. O pagrindo apačią puošiau popieriniu kirstu nėriniu. Pati neturiu kirtimo formų tokių. Bet prieš Kalėdas
iš štai šio žmogučio šiaip, be jokio nuopelno, gavau dovanėlę: šokolado ir iškirstų popieriukų. Tai va, pakuotės neišmečiau, o saugiai sudėjau į SB popieriaus dėžę. Ir Erikos lankeliui panaudojau įpakavimo kraštelį :) Štai taip būna:)

3 komentarai:

  1. Na kai pasisakei ka nuveikiai su pakuote, berpotiskai mane pamaloninai :) visa diena buvau iki ausu isisiepus, nes man nerealiai miela, kad tokios smulkmenos auksiniu zmoniu rankose atgyja nauju, originaliu pavidalu :) super super lankeliai, tokie vienetiniai ir iskirtiniai, labai graziai savo damutes papuosei :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip įdomiai sukurti lankeliai, neteko matyti nieko panašaus! Tokie linksmi, nuotaikingi :)

    AtsakytiPanaikinti