2011 m. rugpjūčio 8 d., pirmadienis

Konservavimas ir raganavimas :)

Dar vienas dalykas, kurio nesu bandžius - konservuot. Tai visad darė mama, kuri ir dabar tai daro. O va šiais metais pagaliau ir aš pribrendau. Pabandžiau, paragavau - ir man labai patiko. Sesė taip pat jau spėjo paragauti ir patikino, kad viskas valgoma. VALIOOOOO :) Visus receptus ėmiau iš Ilonos blog'o (iš kurio jau esu pagaminusi laaabai daug, ir viskas puikiai gavosi :) ) O savaitgalį važiavau, kaip sako vyras, į "raganų suvažiavimą": į skrebukių susitikimą. IR nors susitikimas buvo pradėtas planuot prieš kokį pusmetį, nusprendžiau ten vykti paskutinę savaitę. Vis bijojau, kaip mažoji liks be manęs. Pirmąkart (per 8 metus) palikau vyrą per naktį su vaikais. Ir jis puikiai susitvarkė :) Ir už ką esu jam dėkinga.
Susitikom nuostabioje sodyboje. Mūsų buvo beveik 30. Nerealiai patiko, nerealiai pavargau, beveik nemiegojau. Bet susipažinau su daug virtualiai pažįstamų ir nepažįstamų žmonių, iš peties padirbėjau, pasikroviau įkvėpimo, papildžiau savo skrebinių priemonių dėžes (t.y. šiek tiek išleidau pinigėlių ). O svarbiausia - pagerinau savo asmeninį rekordą ir maždaug per parą padariau vieną ir beveik užbaigiau antrą skrebuką (anksčiau vieną padarydavau per 3-4 dienas). Tad greit pasirodysiu :)

3 komentarai:

  1. Vau, kaip smagiai skamba tas suvažiavimas... :) Jėga... Lauksim pasirodant, ko ten priskrebinai. ;)

    Ir sveikinimai pradėjus marinuoti. Aš iki to dar nepriaugau... :) Gal tiesiog nėra ką marinuoti tam kartui... :/

    AtsakytiPanaikinti
  2. valgomi,valgomi. Tiesiog kai kurie skoniai labai pazistami,o kiti - idomios ir skanios naujienos!
    ...........
    Del susitikimo - labai dziaugiuos,kad vaziavai,turejau gera kompanija pasonei. Dziaugiuos ir del vyro,kuris puikiai susitvarke su visomis atzalomis ir dar tiek 'namu darbu' spejo padaryti!Vz,visiems buvo i nauda tas tavo isvykimas!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Agne, jau idejau pirma skrebuka. O konservuot yra ka: is mamos tiek parsitempiu, kad jau ziuriu, nesusidorojam. Tai ir atejo laikas...
    Lemurka, oi, kad ne tu, tai kazi, ar vaziuociau ir prisiminciau, kad toks yra. IR smagu buvo pasitrint bedirbant, nes matom tik rezultatus, o daznai darbas zymiai idomiau, negu jo rezultatas :) Reik kada bendra darba padaryti :) Man tai butu tikras issukis , nes neisisvaizduoju, kaip galiu klausytis kito nuomones :P

    AtsakytiPanaikinti