2011 m. rugpjūčio 11 d., ketvirtadienis

"Popieriaus terapija"

Šios nuotraukos gulėjo pirmu numeriu - jas labiausiai norėjau paskrebinti. Tad kelionei į susitikimą, apie kurį rašiau praeitame įraše, keliavo pirmiausia šis komplektas.
Norėjau padaryti skrebuką sau. Apie savo kasdienius, bet nekasdienius darbus. Kai atsikeli, su kūrybine betvarke ant galvos, tuščiu skrandžiu (bet pamaitintais vaikais), bet dideliu noru "kažką" nuveikti savo malonumui. Tokiu būdu aš medituoju :) Vaikai įamžino mane, o aš - tai, ką nudirbau. Ir nuotraukas sudėjau į šį skrebuką.
Jis gimė labai lengvai (net greičiau, negu sesės, labiau patyrusios SB, pirmas susitikime padarytas darbas :P, kas man pačiai buvo maloni staigmena: vadinasi, sugebu, kai noriu, padaryti greičiau, na, tik iš anksto per savaitę reik pagalvot, ką darysiu :P). Su savimi paėmiau knygą, iš kurios lanksčiau musę, ir išlanksčiau kelis žingsniukus. Per susitikimą turėjom galimybę nupirkti šio bei to iš priemonių ir gyvai jas apžiūrėti. Tai ir tapo įkvėpimu surašyti tekstą būtent taip ir dar pabraižyti ant atskirų lapelių. Dar labai laiku ir vietoj buvo nupirktas štampukas su žirniukais. Tad štai mano "Popieriaus terapija" :)

3 komentarai: