2011 m. vasario 1 d., antradienis

Erikos atvirukas

Aaačiū, brangieji, kad nepatingėjot ir parašėt Emilijai šitiek gražių žodžių. Jai skaičiau vakar, o šypsena buvo nuo ausies iki ausies :) Jau tokia visa apsipatenkinusi vaikščiojo, jūs net neįsivaizduojat :)
Na,o girdėdama tiek malonių žodžių sesei, Erika per vakarą užbaigė ir savąjį siuvinėlį. "Jai tai tiek daug parašė, man tai tiek neparašys", - išgirdau burbėjimus. Tad ir vėl paprašysiu: brukštelkit po keletą žodelių, prašom, ir Erikai :) Jai tai tikrai labai daug reiškia :) Ir ji labai laukia jūsų komentarų :)
Erikos kalėdinis katinas. Su kaspinu ant uodegos :) Ir dar keletas praeito mėnesio darbelių. Erika papuošė plastilino dėžučių dangtelius, nes : "Tau, mam, reikia susidėti visokius turtus ir karoliukus, o tėveliui - varžtelius ir vinukus". Ir dar keletas smulkių dovanėlių. "Tu myli žiurkes, tai tau žiurkė po dekiuku". "O tėvelis myli kates, tai jam kačiukas".

14 komentarų:

  1. Tas kaspinas ant uodegos - super :). O plastilino lipdinukai labai labai dailūs. Laikas vaikams duoti modeliną vietoj plastilino :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šaunuolės mergaitės,labai kūrybingos.O žiurkė po dekiuku man pati ,pati gražiausia.Nusipelnė šokoladinio medalio!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi kokia žaliaakė katytė! (Kad katytė įtariu pagal manikiūrą ir laikyseną. Pataisyk mane, Erika, jei klystu). Labai grakšti ir žavinga :). Puikiai padirbėjai! O čia tas pats dangtelis: viršuj sraigė - apačioj žiurkytė, o kt....? Super idėja.
    Tiesiog talentinga menininkė!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, Kalėdiniai katinai patys geriausi. :) O plastelino lipdiniai - tai vienas žingsnis iki skulptorės darbo (taip vienas pažįstamas skulptorius sakė ;). Ir toliau taip. ;) Beveik varžybas galima daryti: kuri dukrytė ką nors originaliau padarys. ;D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Erika tu šaunuolė :) jau tiek gražių žodžių parašė, kad nežinau ką gi čia ir bepridūrus... o lipdiniai nuostabūs ypač spalvingi užklotukai iš po kurių matosi žiurkė ir katinėlis :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Šaunuolė, Erika! Nuostabus tavo išsiuvinėtas žaliaakis katinas :) Man pasirodė, kad jis šoka, šelmiškai dėliodamas savo kojeles snaigių sūkury, besididžiuodamas gražiu katinišku kaspinu... :)

    Na, o plastelininės dovanėlės tėveliams tai iš viso fantastiškos! Ypač žiurkiukas ir kačiukas po dekiukais man labai patiko... :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai myliu katinus, o šitas tiesiog nepakartojamas su tokiu kaspinu ant uodegos! Bet labiausiai patiko, kad tas katinas irgi kreivai (kvailai) stovi, kaip ir aš šiandien, kol kalbėjausi su tavo mamyte ;)))
    Matau, kad labai pasistengei ir rezultatas fantastiškas!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Oho,Erika,koks atsipalaidaves tavo katinelis!Labai patiko. Sauniai pasidarbavai. Tiek smulkiu detaliu!
    O jau pelyte ir katinas po uzklotais tai isvis nerealus!!!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Erika, ir man atrodo, kad katinėlis šoka su snaigėm :)Koks šventiškas tavo atvirukas!
    Jūsų šeimai labai pasisekė - ne visi turi tokį pastabų ir jautrų vaiką, kuris pamatytų, ko labai reikia mamai ir tėčiui, kas patinka vienam, kas kitam ir sukurtų tokių dovanėlių :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Erika tu nepakartojama...jau tokio gražumo atvirukas, negaliu atsižiūrėt. Katinuko uodegytės kaspinėlis labai jam tinka, tikrai labai šventiškas, o jau snaigių galybė...labai kruopštu. Šaunuolė...
    Lipdynukai taip pat nerealiai gražūs...
    Šaunuolės abi sesytės, darbuokitės toliau ir džiuginkite mus...
    Lauksiu naujų jūsų darbelių.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ooooo, mes neapsakomai laimingos. Visos :) Dekojam, kad radot laiko.
    Paneles visaip kai pagirtos, paskatintos, ir jau reikalauja nauju priemoniu :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. Erikute, tu šaunuolė, ne tik užbaigei pradėtą darbą, bet dar ir tokių gražių dovanėlių mamai ir tėčiui nulipdei. Tavo lipdytais darbeliais jau anksčiau labai žavėjausi.
    Oi kaip lauksim Tavo ir Emilijos darbelių, sėkmės jums merginos džiuginkite mus ir tėvelius savo pradėtais ir svarbiausia užbaigtais darbais.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Atvirukas su katineliu tiesiog nuostabus! Taip linksmai jis soka kartu su snaigemis, mojuodamas uodega, kad pralinksmintu net pati liudniausia zmogu pasaulyje!
    O jau kaip isradingai papuosti dezuciu dangteliai! Ziurke po dekiuku verta medalio! Erika, tu tikra menininke!

    AtsakytiPanaikinti