2010 m. gruodžio 22 d., trečiadienis

Dovana iš nepažįstamos.

Savo blog'e pasiskundžius, kad turiu labai mažai popieriaus skrebinimui, per savo ilga liežuvį sulaukiau iš nepažįstamos Julijos komentaro, kad norėtų mums (su dukroms) popieriaus padovanoti. Kaaaaip smagu, kad pasaulyje dar yra TOKIŲ žmonių, kurie šiaip, su nepažįstamu žmogum nori pasidalinti.
Parašiau savo duomenys. Tik pamiršau pavardę prirašyti :) Tad gavau iš pašto lapelį su kvietimu atsiimti net 2 siuntinukus, kuriame parašyta mano pavardė, o prie jos drebančia ranka (užrašas vos vos matėsi) - dar viena mano "pavardė": Auksarankė. Juokėmės su Eriku visą vakarą, kai bandėm įsivaizduoti, kaip paštininkė rašo tą mano antrą "pavardę" ir nesupranta, kodėl adresas tas pats, o pavardės tooookios skirtingos :) O kitą dieną aš praturtėjau : gavau "lobių skrynelę" ir kitą laišką su antra"pavarde".
O voke.... Tuuuuurtas :) Ne aborigėnų džiaugsmas, bet DŽIAUGSMAS tikrai ne ką mažesnis, tiesios neapsakomas :) Štai, mano kukli popierių kolekcija pasipildė šitokiais gražuliukai popieriukais- popieriais. Ir dar dvigubai smagiau, kad visi - maaaano skonio :) Tad būtinai bus panaudoti :) Ir dar prie popierių įdėti štai tokie turtai. Tiesa, vaikai konfiskavo iš karto, net manęs neklausė, padalino po lygiai ir man išskyrė tik kelias saga, kurių " per pusę gi nepadalinsi" :) Ačiūūūūūū begalinis Julijai :) Mes visos - toooooookios laimiiiiiingos :)

4 komentarai:

  1. Aš irgi sagas būčiau konfiskavus :D

    Ir tiesa, pasakius irgi norėjau klausti adreso, turiu albumų žiedukų. Kelis naudoju siuvinėjimo siūlų sujungimui, o kiti man nereikalingi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ech,kaip dziugu.paskutiniu metu pasiseka sutikti tiek gerasirdziu..geras lobis!Saunuole Julija!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dekui.
    Ugne, mano el. adresas auksaranke@gmail.com :P

    AtsakytiPanaikinti