2010 m. lapkričio 26 d., penktadienis

Atvirukas "Šventinis"

Atvirukų negaminau turbūt nuo studentavimo laikų. Tačiau sugundė štai šis konkursas. Kodėl gi nepabandžius? Juolab šią savaitę planavau tinginiauti ir nieko ypatingo neveikti. Taigi, taigi...
Šis mažiukas darbelis sukėlė didžiulę audrą. Audrą minčių mano galvoje. Jau senokai tiek jų neturėjau (vienam darbui). Todėl labai malonu, kad toks konkursas vyksta: mane jis gerokai pakratė.

Vienintelis dalykas, kurį tikrai žinojau darbo pradžioje - ką piešiu. Tai būtinai turėjo būti eglutė, ant kurios puikuojasi saldainukų girliandos, ir kažkodėl meškiukas po ja. Gal kad jis man simbolizuoja jaukumą. Angelų atsisakiau iš karto - turim jų įvairaus amžiaus pilnus namus (t.y. net 3 ):).
Tad tadadaaaaaam :)
Atviruko viduje labai norėjau parašyti palinkėjimus. Tik nežinojau, kaip tai padaryti įdomiau. Ir po ilgų bandymų, popieriaus glamžymų, karpymų, antspaudavimų, vėl popieriaus glamžymų štai toks rezultatas. Na, ir truputis techninių dalykėlių ir detalių.
Pirmiausi, atvirukas be užrašo. Nes jis man čia visai netiko. Ir taip aišku, kokia proga.

Paveiksliuką liejau ant akvarelinio popieriaus. Jį iškirpau ir priklijavau ant balto, tokio pat, kaip ir visas atvirukas. Piešinuką ir patį atviruką papuošiau keliom quilling'o technikos detalėm. Juostos kirptos iš skirtingų atspalvių popieriaus, vis siauresnės, ir klijuotos viena ant kitos. Snaiges kirpau pati (t.y. nenaudojau skylamušio). Jos miniatiurinės - apie 1 cm dydžio. Čia tai jau pakaifavaaaaau. Mmmm, pats smagiausias darbas :P Dabar apie palinkėjimus. Parašiau jų 3: svajonių, meilės ir namų jaukumo. Mano suvokimu tai yra maloniausia gyvenimo dalis. Sveikatos linkime visur ir visada, o va šitie dalykai - ne ką mažiau svarbūs.
Taigi... "Meilės". Įkomponavau per sulenkimą. Kad atvėtus atviruką, užrašas būtų iškilus. "Svajonių"... Štampukais štampavau po raidelę ir jas klijavau ant plono kirpto apskritimo. Namų jaukumo.. Net 2 apskritimai, nes 2 žodžiai, panašiai, kaip ir "svajonių". O pabaigai norėčiau pakviesti visus dalyvauti balsavime gruodžio 1-2 dienomis (internetinį puslapį nurodžiau įrašo pradžioje) ir išrinkti labiausiai patikusį atviruką :)

11 komentarų:

  1. Kaip visada - su ideja ir su miniatiuriniais elementais!Saunuole!Smagu,kad dalyvauji konkurse!Sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir iš kur tiek kantrybės minetiūriniams dalykėliams? Labai mielas atvirukas, sėkmės konkurse :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. dabar dar karta paziurejau,o sita,o kur bendras vaizdas :D?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Wov koks atvirukas o koks miniatiūrismas. Prie snaigyčių jaučiu nemažai teko pasėdėti

    AtsakytiPanaikinti
  5. Lemurka, bendras vaizdas - pirmoje foto(gali pridėti po 1 cm tamsaus fono aplinkui). Jeigu nebus ryt tamsu, nufotkinsiu. Siandien siurbeliuko nuo ranku nepaleidziu, pilnatis vis veikia. :P
    Kristi 13, greit iskirpau.Maziausiai uztrukau prie ju.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tikrai isradingas atvirukas - tai ne tik atvirukas o visas meno kurinys!!! kiek yvairiausiu techniku panaudojai: skrebinimas, piešimas ranka bei spalvojimas, popieriaus karpiniai (miniatiurines snaigeles), pop-up elementas (zodis MEILES)- esi tikrai labai labai kurybinga!!!
    Tikrai sakei teisybe, kad sio konkurso tema tave gerai pakrate ;)

    sekmes konkurse!!! ir visoje kuryboje!!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Aciu, Lawrute :) Pasirodo, pati ne visas technikas, kurias panaudojau, zinau :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nerealiai originalu tiek idomių techniku sujungti vienam atvirukui :O labai gerai viskas žiūrisi, norėčiau toki gauti atviruka :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Oho, koks atvirukas! Labai originalus ir grazus. Eisiu ir as karpyti snaigiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kokios mažos snaigės! Atvirukai tai tiesiog fantastiški! :)

    AtsakytiPanaikinti