2010 m. spalio 15 d., penktadienis

Katinas sargas

Vaikai išvedė iš kelio. O aš ir nesipriešinau :)
Erika keletą dienų inertingai prašė pasiūti jai meškiuką. Galų gale mano kantrybė baigėsi ir atsakiau, kad jau didelė, adatą rankose laikyti moka, tad pati gali pasiūti. Ir prasidėjo... Audinio rinkimai, piešimai, siuvimai, akių/nosių derinimai ir panašiai. Ir jau po pirmos dienos aš neatsilaikiau...
Štai katinas. Katinas angelas-sargas. 7 cm dydžio, kvepia kava ir cinamonu. Iškarpa mano autorinė. Tai dovanėlė vyrui, kurią kabins mašinoj (tikiuosi). Mat jis laaaaabai daug laiko praleidžia už vairo. Tad ir norėjosi, kad laukdamas kamštyje, pasižiūrėtų į šį kaciuką ir nusišypsotų :)
Katinas - patinas. Su visais vyriškais atributais :) Kol juos išverčiau ir prikimšau, teko gerokai paplušėti :D
Dar viena nuotrauka, kur gal kiek dydis bus matyt (palyginimui su ranka).
O čia mažiukai sparneliai (nuotraukoj kažkaip nesimato, bet jie yra).
Na, mano linksmuolio įkvepėjai. Iškarpą paėmiau iš RK priedo "Žaislai". Katiną (rudą) siuvo Erika, zuikį - mes su Emilija perpus, o meškiuką (dryžuotą) - Emilija pati. Prikimšo pačios, aš tik padėjau apačioj sutraukti ir sagas prisiuvau.
Azarto pagauta Erika kitą dieną siuvo meškiukus. Iškarpa piešiau pati, bet tokią, tradicinio meškino. Čia taip pat aš prisidėjau tik sagas prisiūti. Kimšo medicininiais įrankiais, tai labai daug šnekų buvo :) Nusinešė į mokyklą ir grįžusi pasakė, kad akys per didelės ir norės pakeisti.







13 komentarų:

  1. Šaunuolės tavo dukrytės!Man visada labai smagu, kai vaikai kažką "dirba", o ne tik prie televizoriaus ar kompiuterio sėdi (čia aš ypač savo vaikus turiu omenyje). Labai gražūs gyvūnėliai, ir sagos-žaismingos. Priverčia išsišiepti iki ausų! Bravo!
    P.S. O kiek tavo vyresnėlėms metų?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai smagumėlis, kai tai vaikai kūrybiškai "šėlioja". Labai patiko ir kiškučiai, ir meškiukai, bet katinas labiausiai. Manau, kad vyras bus laimingas, turėdamas jį mašinoje :)

    Labai gražus rezultatas iš jūsų moteriško šeimyninio rankdarbių pasibuvimo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. As kulturiniam shoke :D Na ir pasidarbavot is peties!!!Jau kokie grazuciai visi,kad negaliu atsiziuret. O audiniu grozis. Ah-ah. Manau Erikas tikrai ivertins tavo katina (tuo labiau kvepianti) ir pasikabins masinoj, nes jau toks smagus, tikras katinas Patinas :D Super!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aciu visoms :) Erikas jau papuose masina. Tik nelabai norejo, mat "tokiam katinui naujo masinos reikia" (is serijo - nusipirkau auskarus, prie jos sukneles reik naujos ) :P
    Ieva, Erikai 7, Emilijai - 5 metai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Koooks katinas! Buvau tikra, kad tai meduolis, ir tik isdidinusi nuotraukas patikejau, kad pasiutas. Ner zodziu, nuostabus! Nuostabi figura, O jau priedu dailumas! Baltai pavydziu. Kiti zereliai irgi labai dailus, medziagytes labai grazios. O i katina negaliu atsiziuret. Mokeciau, tai pasigaminciau ir as. O kaip tokios spalvos isgautos? Atrodo lyg orkaiteje iskeptas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Smilga, net neabejoju, kad moketum :) O keptas - is tikruju keptas. Pradzioj dazytas kava su cinamonu, o paskui keptas:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Gal ir mokeciau, jei zinociau gamybos paslaptis. Is kokio audinio gamintas, kaip kojytes prisiutos (gal per ta pacia skylute, kad sukinetusi?), o svarbiausia - kokia kepimo technologija? Kaip taip dailiai sparniukai pagaminti? Kur gaut apvaliu karoliuku akims? Klausimu galybe...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Audinys - pati paprasciausia drobele. Kojos prisiutos taip, kaip parasei - per ta pacia skylute, kad sukinetusi.Akims pirkau ne karoliukus, o amenukus (nezinau pavadinimo akmens, bet rinkausi pacius maziausius. Sparniukai pasiuti ir prikimsti taip pat, kaip ir visas katinas. O daziaus stipria kava (turi buti tirpi, i kuria dar dejau kazkur sauksteli su kaupu cinamono ir pora saukstu Lipalo. O kepiau po kokias 8 minutes ant vieno ir kito sono 160 lapsniu temperaturoj.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Auksaranke, labai aciu uz paaiskinimus! Tik nesupratau, kam lipalas. Ir kas katino viduje? Nes ne bet ka galima orkaiteje kepti...

    AtsakytiPanaikinti
  10. Katino viduje kamsalas is pagalves, panasus i sitepona

    AtsakytiPanaikinti
  11. Gyvai katinas atrodo zymiai smagiau!ir toks mazutis. ir sparneliai tokie super,kuriu visai nesimato nuotraukose. Na vz,ne puses grozio neperduoda tos nuotraukos :D

    AtsakytiPanaikinti
  12. Gal galit padeti man man reikia pasiut kailini kačiuką kad galėčiau uzmaut ant rankos čia vaikui į darželį ir nežinau kaip pradet padekit man

    AtsakytiPanaikinti
  13. O tai turi būti teatrui? Mano el. adresas yra prie profilio, tad galit rašyti

    AtsakytiPanaikinti