2009 m. rugpjūčio 16 d., sekmadienis

Proanūkiai ir saulėdražos

Mano teta gimus per žolines. Vis juokauja, kad jos gimtadienio proga padarė valstybinę šventę. Iš tikrųjų, dažniausiai tai vienintelė diena metuose, kai mes važiuojam pas ją į svečius. Tradiciškai susirenkam pas mamą, bet va būna ir išvykų. Taigi, kadangi sesė jau nebegali keliauti, nes liko pora savaičių iki Adomėlio gimimo, o brolis kaip dažniausiai per šventes būna - kažkur keliauja savo reikalų tvarkyti, tai važiavom tik mūsų šeima, mama ir močiutė. Dar iš sesės išprašiau jos Elzytę. Taigi, neskaitant vyrą, keliavom 6 moterys :) Smagu nors kartais susitikti su gimine. O močiutei - pamatyti visus proanūkius vienoje vietoje. Jų kol kas 5, bet iki Kalėdų gretos padidės iki 7... Taigi, vaikų darželis vis auga....
Ir dar apie darželį. Tiksliau - apie daržą. Keliaudami namo, tiesiog negalėjome neužsukti į daržą. Labai jau norėjosi pasigrožėti saulėgrąžomis, kurios pasėjo vaikai. Pirmąkart matau tokias didžiules. Taip joms patiko prie namuko, kad jau beveik dvigubai aukštesnės už mane. Taigi, mūsų "saulėdražos" , kaip sako Erika, siekia stogą ir po truputį pradedą žydėti :)

Ir dar - sesės slyvos, pro kurias vis negaliu praeiti ramiai - o jau grožių grožis, o jau pasakiškas kvapas... niaaaaammmm..... bet tai tik mintyse - nesinori be šeimininkės leidimo gadinti tokį nuostabų vaizdą..... pasidžiaukime dar truputį :)

2 komentarai:

  1. Vakar fotografavau tą patį vaizdą :)O slyvų nevalgėt be reikalo - labai saldžios ir skanios.Jau apgadinom bendrą vaizdelį:)Bet jums dar palikom:)Ir tik nereikia čia "be šeimininkės leidimo":)Mes jūsų agrastus be leidimo nežinia kokiais kiekiais valgėm:) Na o apie sauledražas išvis patyliu..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mes tai turgelyje su vaiais tokiu pirkom. Suvalgėm 1 kg vienu prisėdimu... Paragausim, paragausim :)

    AtsakytiPanaikinti