2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

Užsukite į mano naują seną "Rankdarbių Mokyklą"

Ilgai svarčiau, bet nusprendžiau, kad tokius dalykus visgi reikia keisti iškart :)

Praeitais metais sugalvojau savo Studijos pavadinimą - buvo NB ArtStudija. Tačia per metus supratau, kad šis pavadinimas neapibūdina mano veiklos , o ir yra pernelyg šaltas ir griežtas (tokias švelniai, baltai ir pūkuotai, kaip aš :D :D :D ). Tad po ilgų pokalbių savęs pačios su savimi, nusprendžiau, kad reikia naujo pavadinimo, kurį būtų lengva įsiminti ir kuris pasakytų, kokia veikla užsiimu nesusipinant liežuviui :D Apsistojau ties Rankdarbių Mokykla.


O pakeitus vardą, pakeičiau ir dienoraštį. Šiaip tai galėjau nekeisti, o perkelti į naują vietą ir pakeisti tik adresą ir pan. Tačiau telieka anas dar kurį laiką taip, kaip buvo, o naujas bus jau naujoje vietoje, štai čia:
http://rankdarbiumokykla.blogspot.com/

Kolkas ten nėra daug informacijos, bet pamažu jau rašausi. Ir pakeisiu visą info ir šiame dienoraštyje kairėje juostoje. Laikui bėgant... kaip jau seksis su darbais susitvarkyti.

Na, o kam aktualu ir įdomu, labai lauksiu užsukant į naują dienoraštį ir į pačią Mokyklą, žinoma :)

Jau vyksta registracija į rankdarbių klubus. Šiemet jie bus kiek kitokie, kitokia tematika: keli bus sujungti, atsirasir naujas - miniatiūrų.  Taip pat atsiras daugiau įdomių ir naujų kursų.

Bus ir būrelių. Šiemet atsisakau darbo su mažyliais ir  bandysiu surinkti tik ikimokyklinukių , t.y. 5-7 metų mergaičių šeštadieninę rankdarbių būrelio grupę.

Judam toliau, žodžiu,ir keičiamės, kas yra labai malonu ir smagu :D

Na ir iš naujovių - "skanių" papuošalų kursai. Info štai čia: http://rankdarbiumokykla.blogspot.com/2013/08/kepamo-modelino-kursai-skanus-auskarai.html
Artimiausiu metu bus dar daugiau naujienų :D

2 komentarai:

  1. Sveikinu su nauju pavadinimu!!! :D Man abu Tavuju uzsiemimu pavadinimai mieli, taciau sis "Rankdarbiu mokykla" tiksliau nusako Tavaja veikla. :D

    AtsakytiPanaikinti