2012 m. lapkričio 1 d., ketvirtadienis

Aš esu laimingas...

Kiekvienam būna tokių akimirkų, kai supranti, jog va būtent tas gyvenimo momentas ir yra žodžio "laimingas" reikšmė. Kai miega vaikai ir matai jų veidus, tokius ramius ir palaimingus, kai vaikai juokiasi, kai vyras padeda ranką ant tavosios ir nubraukia ašarą, kai po ilgo nesimatymo, apsikabini ir nenori paleisti...
O šiandien prie pietų stalo štai tokie vyro pamąstymai apie jausmus: "Aš esu laimingas, nes pas mus YRA vaikų. Ir turiu tave. Ir kad šiandien saulė šviečia, tu sėdi kampe, kažką mezgi, o katė susisukusi į kamuoliuką knarkia. Kad virtuvėje ant stalo stovi taurelė skanaus gėrimo, o orkaitėje kunkuliuoja mėsytė. Ir gardžiai kvepia visi namai. Ir ramu. Ir labai gera. Ir kaip ir tai ir yra viskas, ko reikia , kad būčiau laimingas...". Ir aš laiminga. Nes turiu nuolat burbantį, bet labai jautrų artimą žmogų, kuris sugeba mane, raganą , pakęsti ir myli. Ir kad turiu žmogų, su kuriuo, kai sunku, visvien visada gera. Ir kurio labai laukiu. Ir pasiilgstu. Dabar jau laukiu daug stipriau, negu prieš 10 metų. Nes suvokiu, kad tik tai ką mes turim, yra tikra, ir tai, ką mes sugebėjom per tuos metus pastatyti (šeima ir mūsų santykiai) - yra vienintelė vertybė, dėl kurios gyvenam. Ir niekas to neatstos. Kad ir kaip būtų sunku, turim vienas kitą ir puikius vaikus. Tad judam pirmyn gyvenimo taku ir sakom visiems, kad esame laimingi :) To linkiu ir jums :)

9 komentarai:

  1. Ir nepamirškite jaustis dėkingais...Esate nuostabūs

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. MEs ir esam. Dekinki viens kitam ir tam, kuris kazkada suvede musu takelius i viena :)

      Panaikinti
  2. puiku, labai jus sveikinu ir linkiu dar daug daug metų būti laimingais :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oi, kaip suprantu tave. Labai teisingi žodžiai. Nereikia tos laimės ieškoti kažkur, reikia tik apsidairyti aplink savo nosį. Dažnai, kai pradedu burbėti, stabdau save, kad atidžiau pasižiūrėčiau kur esu, kas esu, su kuo esu ir svarbiausia - ką jau turiu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai šviesus ir optimistinis įrašas, toks teisingas ir artimas. Tikriausiai tai ir yra laimė. Linkiu ir toliau taip. Ir net geriau, jei geriau begali būti :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tavo blog'e turėtų būti koks nors „like“ mygtukas. Jei būtų, spausčiau dabar jį. :))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Kaip paprasta, jauku, miela, artima... Kad tu laimingu akimirku niekada netruktu! ;-)

    AtsakytiPanaikinti