2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis

Ant šakutės nertas šalis

Dar vienas kelioninis rankdarbis. Keliavom į Latviją ir tradiciškai, sukau galvą, ką čia tokio prasmingo nuveikti bevažiuojant. Įsimečiau vąšelį, šakutę ir keleto atspalvių prabangių siūlų vilnos su šilkų, kuriuos kažkada pirkau bet net nežinau, kam :) Ir iš  kelionės grįžau jau su beveik visu (beliko kelis motyvus nunerti) nertu šaliu :)

Lengvas, prabangus, gražių persikų arba, kaip kaimynė pasakė, saldaininių atspalvių (nuotraukoje, kaip visada, to neperteiksi :P, o spalva yra tokia pat, kai karalienės Elžbietos suknelė per olimpinių žaidinių atidarymą ), subtilus ir elegantiškas. Tai yra, tikrai man netinka :) Tad nunėriau ir paslėpiau rankdarbių dėžėje :P Sakau, kada nors gal parduosiu :P Bet bent jau sąžinė rami, kad keliavau ir rankos buvo užimtos. ..



P.S. Laaabai laukiam dar vienos - kitos neriančios arba norinčios išmokti nerti nėrimo klube. Jis dar nestartavo, o kad startuotų, trūksta tik poros norinčių. Mokymo programoje bus ir nėrimas ant šakutės, kaip štai šito šaliko :) Info - štai čia: http://nb-artstudija.blogspot.com/2012/07/rankdarbiu-klubai-vilniuje-kvieciu.html

12 komentarų:

  1. Aš su didžiausiu malonumu prisijungčiau... bet aš Kaune.. o į Vilnių panerti važinėti būtų labai nepatogu. :(

    P.S. O šalis tiesiog fantastiškas. ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :) Tai kad va, nerianciu Vilnieciu - tik kelios :) Reik kraustytis i kita miesta :)
      Dekui :)

      Panaikinti
  2. labai grazus salikas,toks svelnutis strodo:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsakymai
    1. Jis yra normalaus dydzio, ne 2 metrai, bet gal kokie 1.60-1.70, tai pakankamai :) Gal ir nerciau ilgesni, jeigu siulu tureciau daugiau :)
      Aciu uz komentara :)

      Panaikinti
  4. Jatau kaip gražu, net seilė nutyso pamačius - kažkas iš fantastikos pasaulio :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai grazu ir miela!!! sekmes Jums :)

    AtsakytiPanaikinti