2012 m. rugsėjo 8 d., šeštadienis

Mažas laimėjimas ir varliuškos :)

Prieš kiek laiko rodžiau skrebukių susitikimo "greituką" - "Menas netikėtose erdvėse" (štai čia jis). Ir kartu gaudžiau 2 zuikius - dalyvavau konkurse. Ir mano darbas - geriausių darbų penketuke :) Va štai čia . Labai malonu :)
Ir ta proga (kad visi miega, o aš dar prie kompo) parodysiu dar vieną darbą. Jau rašiau, kad susitikimo metu padirbau net 3 skrebukus ir vieną minialbumėlį. Rodau paskutinį skrebuką, taip pat paprastutį ir greitą.
Tema buvo apie geometrines figūras, tai aš pasirinkau keturkampius. Norėjau sudėlioti daug nuotraukų, tad pagražinimų daug nereikia. Truputį paštampavau ir tarp nuotraukų suklijavau skirtingus kvadratukus. Pavadinimas turėtų būti gal "Varliuškos", nes vaikai taip švelniai vadina varles :) Bet parašiau kažkodėl tokį neutralų...
Skrebukas apie tai, kaip smagu po lietaus palakstyti per balas. Kokių 10 min. pakanka, nes dar šaltoka, o jau po 10-ies min. žiūriu, kad jau vaikai pilnais guminiais vandens, o paskui dar ir basos, be batų gi patogiau... O paskui tėvelio "Gal jau laikas namo, o tai ką apie mus kaimynai pagalvos...." Ką jie pagalvos, tėvai - bepročiai, vaikų neprižiūri ... ir t.t. ir pan...

9 komentarai:

  1. шикарно!!! так ярко.. и потрясающая игра с размерами фоток, мне очень понравилось!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveikinu papuolus i 'top'a"!Net keista,kad pasirinkai geometrinems formoms ne skrituliukus :D Puikus, linksmas darbelis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekavoju. Tai pradzioj galvojau apie skrituliukus, ale su jais daugiau darbo, tai ir atsisakiau :P

      Panaikinti
  3. Niu labai smagios tos "varliuskos" :DD Patinka, kad daug nuotrauku, ir visos tokios gyvos, emocingos. Grazus skrebukas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jau kaip laukiau laukiau tavo skrebo darbų ir sulaukiau. man jie labai labai patinka :-)
    ir šitas - ne išimtis. pirmiausiai tai tavo mergyčkos nerealios, tokios žaismingos ir padūkusios, bet matosi, kad laikose visos drauge kaip kumštis.
    patiko mintis, idėja, išpildymas ir t.t.t.t. labai šiltas, neperkrautas skrebukas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Neringa, smagu, kai darbai patinka ir laukiami :)
      Del kumscio tai ka as zinau: jeigu tik dukti, tai jos kaip kumstis, o visame kitake - po kumsti kiekvienai atskirai, kuris lekia kitai i nosi ir kitas kuno vietas :D :D :D

      Panaikinti