2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Kaip atnaujinti seną stalą?

Kaip atnaujinti seną stalą? Aaa? 
Labai paprastai... Receptą man pasakė vyras: "Kai turi motyvaciją, tai ir sugebi prisiruošti. Ir įkvėpimo gauni..."

Apie ką aš čia... Ogi apie tai, kad metus laiko šis nuo senų buto šeimininkų likęs stalas prastovėjo neliestas (mano rankų). Nors žadėjau jį atnaujint. Bet galų gale draugiškai nusprendėm, kad jis per sunkus ir nelabai patogus virtuvėje ir nusipirkom naują. O šį išardėm ir padėjom kam nors atiduot... 

Beeet... Kai susiradau patalpas savo "verslui" ( kabutėse, nes kolkas tai labiau hobis  negu verslas :P ), prisiminiau ir apie stalą. Visko gi nesupirksi iškart... 
Sukau sukau galvą, kaip čia jį gražiau atnaujinti. Ir apsistojau ties pačiu greičiausiu ir lengviausiu variantu: nuėmiau viršutinį lako sluoksnį, kad dažai bent kiek kibtų prie paviršiaus, padažiau skiestais baltais akriliniais dažais, paštampavau kažkada kitam sumanymui pirktais štampukais-sagoms, palakavau... Ir štai jis, beveik kaip naujas :).... Ir jau iškeliavo į mano Studiją, kurioje panos jį išbandė ir padirbėjo - va čia galit pasižiūrėti, kaip jos padirbo dirbtinio filco papuošimus-žvėriukus ant lankelių plaukams :)
Ir tradiciškai tokiais atvejais - vaizdas "prieš" ir "po" :) Nieko mandro, bet rankdarbių studijai , manau, puikiai tinka :)


4 komentarai:

  1. Nu super :) ir saunuole, kad neismeitei, o atgaivinai naujam gyvenimui su nauja ideja ir nuju kvepavimu :)) man asmeniskai iskart suzavi zmogus kuris savo veikla atspindi savo interjeru/darbais namuos ir iskart gali suprasti kaip zmogus myli savo darba ir juo gyvena ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui, Vita. Manau,bus smagu mokytis rankdarbių prie tokio stalo, paliesto rankomis :)

      Panaikinti
  2. Puikus staliukas!Ech,o mano staliukas ant ratu taip ir nesulauke dar savo laimes valandos :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Net jei tokio neturi, manau, kad nebrangus staliukai tokie jau bus, galima kokiam kaime uz 10€ nusipirkti is senoles ir atsirestauruot sau namie:)

    AtsakytiPanaikinti