2012 m. balandžio 20 d., penktadienis

33

Vakar švenčiau tortadienį,bet per lakstymus taip ir nespėjau palikti įrašo čia :P
Kai buvau labai jauna ir graži, susigalvojau planą iš serijos"ką turėčiau spėti iki 30-ies": ištekėti, pagimdyti vaikus ir pasirūpinti stogu virš galvos. Viską spėjau :) Bet kai sukako tie taip tolimi ir nepasiekiami 30 ir jau gyvenimas kaip ir tekėjo savo vaga, supratau, kad noriu koreguoti planą ir noriu daugiau: noriu permainų ir laiko sau. Tad pakoregavau planą ir vietoj "30" mintyse įrašiau "33". Dabar jau iki šios datos norėjau dar bent vieno didžiulio ir svarbaus mano gyvenimo įvykio: norėjau dar vieno vaiko :) Tad šiandien, kai jau turiu tuos 33, galiu sakyti, kad turiu tai, apie būdama jauna ir graži svajojau ir pagrindiniai ir patys didžiausi įvykiai mano gyvenime jau įvyko :) Kuo labai labai džiaugiuos :) Galiu ramiai augint vaikus su ta mintimi, kad viską suspėjau (su vyro pagalba, žinoma) laiku :D 
O kaip gi karjera, darbas ir t.t.? Viskas greitai spręsis, nes jau liepos mėnesį baigiasi mano motinystės atostogos. Tik galiu pasakyti, kad iki šiol dirbau, kad užsidirbti duonai ir dažnai iš gyvenimo tiesiog išbraukdavau valandas, praleistas darbe. Manau, ne aš viena tokia. Ir dabar mano maža svajonė -pokyčiai šioje "srityje". Jau žinau, ko norėčiau, ką keisčiau ir kaip dirbčiau. Tad laikau kumščius, kad šie metai atneštų pokyčius būtent čia ir aš rasčiau jėgų keistis ir keist savo darbo įpročius, įgūdžius ir apskritai - savo pačios ir kitų požiūrį į mano darbą :D Ko ir linkiu sau. 
Ir dar ... norėčiau vėl ko nors naujo mokytis :) 
Uf... kokie planai, bet visai įgyvendinami :D 
O čia aš. Iš tų retų nuotraukų, kurioje netgi aš viena :P 

19 komentarų:

  1. Mieloji auksaranke dar karta nuosirdziai sveiinu su tokiu graziu skaiciuku :) ir labai dziaugiuosi, kad ivykei visus savo iki siol uzsibrestus tikslus-norus-svajones ;) ir linkiu, kad kas susisvajota ateicia, taip pat taip sekmingai issipildytu :) ir ismoktum dar ne viena nauja sau miela dalyka ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai svarbu žinoti, ko nori. Tada galima judėti pirmyn, aukštyn, platyn...Sėkmės tau pasiekti tai, apie ką svajoji!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tavo žodžiai apie žinojimą - kaip pirštų į ... Žodžiu, tikra tiesa :) Ačiū labai už gerus žodžius :)

      Panaikinti
  3. Sveikinu su gimtadieniu! Linkiu, kad svajonės ir toliau pildytųsi.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinu tortadienio proga ir linkiu svajonių išsipildymo!!!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveikinu dar syki,staruschka :)Ir linkiu,kad bent dalis tavo planu issipildytu ir darbas ateitu tas, kurio lauki...Tau tikrai pavyks,net neabejoju:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, staruška tai jau tikrai. Ir Erikas sako, kad pasenėjau ir dabar jau visai kitas žmogus :) Augu :P

      Panaikinti
  6. su praėjusiu gimtadieniu :) lai pildosi tavosios svajos :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveikinu :))) Ir linkiu , kad visi Tavo planai, visos svajonės išsipildytų :))))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Sveikinu:) Manau, viskas, bus, kaip ir buvo, jei jau visus planus įvykdei, tai ir ties šiuo, paskutiniu, kitąmet galėsi pliusiuką uždėt:) Linkiu daug ir kuo geriausių pokyčių ten kur reikia!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Uj, labai smalsu, kokie tie darbinai planai, bet įtariu, kad reikia tiesiog kantriai laukti :)
    Sveikinu dar kartą su gimtadieniu ir su tokiu gražiu skaičiumi. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gyvenimas parodys, kokie tei musuplanai :) Dekui uz svikinimus :)

      Panaikinti
  10. Taip jau yra, kad moterys siekia karjeros, savirealizacijos tada, kai jau yra sukurta šeima, vaikai. Kai turi svarbiausia, tada galima siekti kitų tikslų, kurie buvo antraplaniai. Sėkmės naujuose atradimuose, potyriuose,siekiuose.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Manai, pradzioj seima o paskui karjera? As tai visada maniau, kad vienetai rupinasi pradzioj seima. Visi pradzioj "karjera daro", o paskui, jeigu lieka laiko, i senatve vaikus gimdo :D Juokauju, zinoma :D Kokia cia karjera Lietuvoj: is specialistes vyr specialyste tapt?:D Man tai juokas ima,kai svaigsta apie karjera: darbas yra tiesiog darbas, tik kam pasiseka ir pasistengia - jis buna gerai apmokamas, o kas pritingi arba nepasiseka - maziau apmokamas...

      Panaikinti
  11. Labas,
    netyčia užklupau šį blogą ir nebegalėjau sustoti kol viso neperžiūrėjau. Vyriausias sūnus net turėjo palaukti, kol dar "šiek tiek" neperskaičiau. O šiandiena jau peržiūrėjau viską, tik gaila, kad perskaityti nespėjau. Tad tiesiog lauksiu naujienų ir jas skaitysiu :). Gerų ir gražių suplanuotų metų!!! Ir tegu vaikučiai ir šeima ir toliau lieka pagrindinėmis gyvenimo spalvomis

    AtsakytiPanaikinti