2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

Kombinezonai Erikai ir Emilijai

Jau rašiau, kad ruošėmės šeimos fotosesijai ir nėriau tokį kombinezoną Junai. Labai su juo užsižaidžiau ir nebeliko laiko vyresnėms nunerti panašius. Tačiau norėjau, kad drabužiai susišauktų. Tad galų gale nusprendžiau siūti. O šio dalyko nemėgstu. Nežinau kodėl, bet man reikia ilgai nusiteikinėti ir dažnai išvis atsisakau tai daryt. Bet va šįkart nebuvo kitos išeities. Tad radau Emilijos naują, bet nenešiotą kombinezoną, pagal jį padariau iškarpas ir per porą valandų, tiksliau per Junos pietų miegelį padariau tai, kam nusiteikinėjau gerą savaitę :P Tik gumytes vėriau ilgai.
Štai tie drabužiukai. Labai paprastučiai, bet visiškai neveržia judesių, tad manau, kad vasarą bus su mielu noru dėvimi. Medvilniniai. Kad nebūtų tokie nuobodūs, truputį papuošiau nėriniais, kuriuos rodžiau štai šiame įraše. Nugaroje be jokių papuošimu. O taip atrodo visu ūgiu :)

9 komentarai:

  1. Puikus!Reik Elzei kazka tokio sumeistraut

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai galiu iskrapą duot, jeigu nepradanginau dar. Tik reikia plonesnio audinio, šis gal kiek per storas. Su plonesniu geriau atrodo.

      Panaikinti
  2. Labai gražu! Man kilo klausimas pro kur užsidėti/ nusiimti, bei kaip pas nykštukus apsilankyti? Aš irgi noriu iškarpos!!!! :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nusiima/užsideda per viršų, bet greitai ir pakankamai patogiai, nes petnešos netrukdo. Pas nykštukus irgi taip pat - per viršų nusiimi ir kalbėsi su nykštukais, paskui užsivelki. Tėvų pagalbos nereikia. Kombinezonai pakankamai platūs, ir tik gumytės priglaudžia prie kūno.
      Dėl iškarpos... Hm, sesei (Lemurkai) atvešiu, o va kaip kitiems perduot? Galiu nupiešti brėžinį su išmatavimais.

      Panaikinti
  3. Tikrai labai graziai ir svarbiausia patogiai atrodo, laisve vaikams ;)

    AtsakytiPanaikinti