2011 m. rugsėjo 13 d., antradienis

"Ir išsikasė tėtis SAU dukrelę..."/ "И выкопал папа себе дочьку ..."

Nežinau, kaip pas ten su tais gandrais ir kopūstais, bet mūsų vaikiuką tėvelis išsikasė... tiesiog prie jūros :D
O jeigu jau rimčiau...

Kelios nemiegotos naktys, ir štai rezultatas. Pirmiausia ir svarbiausia : įkvėpimas buvo iš scrapping.lt paskelbto konkurso "Žaidimai". Kaip tik gi turėjau viltį dar bent vieną nuotraukų komplektą iš šių metų atostogų paskrebint. Ir va ši tema puikiai tiko :)
Skrebukas apie tai, kaip tėtis žaidžia su Juna. Na, ir apie tai, kad kaip smagu turėti vaikų: tada gali sau ramiai be jokio gėdos jausmo pasikasti smėlyje (gi "vaikas kasa, ne aš"), pasisupti (gi "vaikas supasi, ne aš, aš tik palaikau kompaniją"), ir t.t., ir pan., žodžiu, smagu prisiminti vaikystę :)
Pirmąkart naudojau, hm, šiuos metalinius daikčiukus skylutėms papuošt (tingiu ieškot pavadinimą :P, kniedės ar kaip ?). Ir visai patiko. Nuotraukos sunumeruotos ir papuoštos ale gėlelėm. Iškirstą "šiukšlę" nuo numeriukų panaudojau apačioje ir į ten įrašiau trumpą kiekvienos nuotraukos aprašymą. Aprašymas - iš knygos iškirptų raidžių. Pavadinime taip pat panaudojau tokių kirptų raidžių, tik skirtingų dydžių. Tiesa, pavadinime baisiai norėjau išskirti "SAU", ir derinau su mūsų kalbos redaktore Vilma, kuri nepatarė naudoti šios nelietuviškos konstrukcijos, bet Erikas dažnai pabrėžia, kad tai JO vaikas, ir aš nusidėjau :P :)... Dar nepagailėjau ir skrebuką papuošiau nuotraukoje matomą Junos palaidinukę, iš kurios išaugom: baisiai jau patinka tas audinukas :) Na ir man pačiai - vinis (kurios kolkas, kiek žiūrėjo, nieks nepastebėjo :D ) - smėlio pilis ant kalvos. Tokios formos, su kokia ir žaidė vaikai :) Mažutėlė, bet man ji - svarbiausias akcentas :D Dar visokių smulkmenų pridėjau, kaip, pvz., pagrindo žirniukus 3D padariau kai kur ir "pamėčiau" . Tad smagaus žiūrėjimo :)
Sudalyvausiu dar viename konkurse:
"ARTugolok", su pavyzdžiu "Kiek telpa" (Страничка № 59. Сколько влезет!) , kur daug nuotraukų :)

13 komentarų:

  1. Klausyk, važiuosim ir mes prie jūros vaikų kastis :)niu o apie darbą... kiek čia daug detalių ir kokios jos svarbios. reikia atidžiai žiūrėti, kad ko nepraleisčiau :) labai patiko, labai informatyvu, labai gražu ir originalu :) ir šiaip, rodos, susirgai skrebinimu rimtai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vaziuokit, vaziuokit, tik geru oru patekit, kai bus ne padauzu metas :P
    Neri, zinai, kaip su tom ligom, ypac man: kol banga, ja reik skubiai pagauti, nes jauciu, kad tuoj pasibaigs :P Nors skrebas man dave labai daug ir as prie jo daznai sugrisiu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. tu matai, jau įdarbinot... tinklaraščio kalbos redaktore :D sakiau, kad "iškasė sau" būtų nelietuviškai skambanti frazė, o "išsikasė sau" - kaip iš pasakos kalbos :)
    šiaip tai keistas užsiėmimas tas skrebinimas, ale bežiūrinėjant kartais dar ir kaip nuotaiką pakelia - šįkart irgi, labai labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. beje, o kaip žinojot, kada ne padaužų metas ir kur tokie gražūs vaikai dygsta? :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. :)))) oj negaliu, linksmai cia :)))) Nu tu matai kur dukru reikia ieskoti..matyt kapstant prie vandenyno vien bernai gaunas :))))
    Absoliuciai jeginis darbas. Retas!
    Linkiu sekmes!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vau, nerealus skrebukas!!! Nuostabu! O jau detalių gausumas! Na, žodžiu, fantastika – esu apžavėta šio darbelio... Sėkmės konkursuose. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. O jau tamstos kantrybes klodai ;) tokias mazas raideles iskirpt ir suklijuot ;))
    Pilis is viso bereali...
    Labai labai viskas patiko!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Nuostabus skrebukelis - skrebink dazniau :) pusdienis prie tavo skrebuku - labai malonus ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Jetau jetau, kiek cia visko daug!!! O jau ta pilis! Tokios gyvenime neislankstyciau, is kur tiek kantrubes turet!!! Nu super, pavarei!!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Vilma, nea, neidarbinau :P Tik siaip parasiau, nes gi konsultavausi :) O del vaikingu vaiku... Hm, cia jau, tsakant, laimes dalykas: pradet kas ten kur reikia :D
    Knopkiniukai,kieno ten, pala, kai ritasi is kiausiniu vaikiuku lytis priklauso nuo smelio temperaturos ? Tai ir cia taip :D
    Agne, Agneja, dekui :)
    Lawrute, kad girdetu vyras tavo zodzius... Ir jiems pritartu :) O tai : "Tu tik skrebini ir skrebini, o kas namus tvarkys?", ir nesvarbu, kad ta menesi nebunu visai prie skrebuku prisedus, visvien jam atrodo, kad visada BUTENT skrebinu.
    Puski, aciu :) Islankstytum, nieko ten sudetingo, labai greit padariau. Svarbu tik nepamesti "objekto", kol dirbi :D

    AtsakytiPanaikinti
  11. auksaranke,
    Tavo skrebukai grynai 'Tavo'...tokie nuo nieko nekopijuoti, nesekantys kazkokiu tendenciju...grynai unikalus ir originalus. Sis mane zavi, ir net nesugebeciau pasakyti del ko(?) Detaliu labai daug, ir dazniausiai buna kad ju gausuma blasko demesi ir konkuruoja nuotraukom, o cia ....lyg vaikas iejas i saldainiu parduotuve: pamatai viena skanesta, paziuri, paskui prie kito ir dar prie ano, ir atrodo kad niekad nepasisotinsi :)
    Nuostabu...daugiau net neturiu zodziu!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Очень красивая страничка с потрясающими деталями! Спасибо за постоянный интерес к АртУголку ))

    AtsakytiPanaikinti
  13. Irma, dekui :) Tendenciju neseku, nes is tikruju ju ir nezinau :P Darau savo malonumui, o man patinka daug detaliu ir daug ranku darbo. Kad darbas ne butu lyg is parduotuves, kurioje apsiperka visi, o toks, nors su trupuciu sielos. Kad ziureciau i ji, ir prisiminciau ne vien uzfiksuota ivyki, bet ir ta palaima, kuria jauciau, kai dairiau darba :)

    Piglet, spasibo :)

    AtsakytiPanaikinti