2011 m. rugpjūčio 2 d., antradienis

Sagė ir žiedas "Gėlių pieva"

Tai dar vienas mano kaip "dizainerės" komplektas Artugolok skelbiamam konkursui.
Prieš pradedant kažką daryt, įlindau į intiką ir įvedžiau žodį "sagė", paskui - "segė". Galvojau, pažiūrėsiu, ką mūsų tautietės daro ir paieškosiu įkvėpimo. Hmmm, už kelių akis užsikabino, bet jos kaip ir ne prie skrebo visai. O visa kita MASĖ - vien dekupažas, tad visos sagės vienodos. Na, paveiksliukai tik kitokie.
Bet daugiau mažiau apčiuopama vizija greit atėjo. Ir tegu tai bus ne tokia ilgalaikė sagė (nes ji 3D) , kaip dekupažinė, bet savo atitarnaus tai jau tikrai :) Ypač jeigu ją palakuot.
Tad šiam kartui štai toks komplektas. Kartoninis pagrindas, apklijuotas knygų lapais, patonuotas. Daug mažų frivolite gėlelių ant kalniuko. Mano pirmoji štai ši ritelėmis pinta juostelė puikiai čia tiko - papuošė vieną šoną. Dar kraštams papuošt nunėriau dviejų spalvų nėrinukus frivolite adata. Išorinį sagės žiedo kraštą paštampavau drugeliais, o tarp žiedų įkomponavau kvilingo technika suktus plėšytus popieriukus.

3 komentarai:

  1. Labai grazus komplektas!Netiketas sprendimas!Ir sveikinu,kad ir pavveluotai laimejus konkursa ir tapus pakviestine dizainere!Tu to verta!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neįprastas ir išskirtinis derinys :)

    AtsakytiPanaikinti