2011 m. liepos 5 d., antradienis

Studentiški popieriniai

Pradedam krauti dėžes. Ir kai ką ir savo paslėptų "turtų" parodysiu :P
Jau esu rašiusi, kad pagal specialybę esu pradinukų mokytoja. Studijos buvo nerealiai įdomios. Turėjom, pavyzdžiui, origamio kursą. Tiesa, tai nebuvo toks tikras, tradicinis origamio menas, nes ne vien lankstėm, o ir daug klijavom ir kirpom. Puošėm, kitaip sakant :) Ir štai kas išliko iš tų laikų.

Visų taip iki skausmo pažįstama "Diena naktis". Mūsų užduotis buvo sugalvoti kažką nematytą, ko dėstytoja neparodė (o ji rodė laaabai daug, tai tekdavo gerokai pasukti galvą :P )
Lelija iš vis mažesnių "Diena-naktis". Ožys. Mano meilė :) Baisiai patiko pirmiausia sau pačiai :) Meeeeeee :) Chameleonas iš tos pačios "dienos-nakties". Pora judančiu galvų: paukštis ir gyvatė.
Lelijos
Vikšras-pankas. Reikėjo kažką iš kubų sudėti, tai ir susidėjo toks spygliuotis :) Tiesiog - kubas. Pats elementariausias tradicinis eglutės papuošaliukas, virtęs gaideliu.
O čia toks žaidimas: ant degtukų dėžutės reikėjo kažką priklijuot tokio ir taip, kad judėtų atidarant dėžutę. Tai sugalvojau padaryti mišką: atidarinėji dėžutę tai į vieną, tai į kitą pusę, ir miškas ošia :) Porą austų (popieriaus juostelėmis) ir karpytų (Velykoms) atvirukų. Na, ir keletas karpinukų, nedidukų, 10 cm dydžio. Tiesa, jie dar iš kito gyvenimo - iš tų laikų, kai studijavau matematiką ir informatiką. Kaip pasirenkamą dalyką lankiau karpinius. Ir supratau, kad matematika - ne man :P Karpinių turiu ir daugiau, jeigu dar rasiu, pasirodysiu :)

5 komentarai:

  1. chamelionas ir ozys)))))viskas grazu!!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dekui, Julia, man jie taip pat graziausi is situ :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho, kokių turtų prisislėpus esi. :)
    Mane karpiniai labiausiai sužavėjo... :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man labai patiko idėja su ošiančiu mišku:) ..ir karpiniai:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai kruopštūs ir dailūs karpiniai! Dar smagiau būtų, jei kiekvienas darbelis turėtų pavadinimą :)

    www.rinran.lt

    AtsakytiPanaikinti