2011 m. birželio 28 d., antradienis

Lempos nėriniai

Mes su vyru turim hobius. Pagaliau abudu. Jis ilgą laiką tik svajojo, kad kada nors turės laiko ir savo hobiui. Dabar jau po truputį skiria laiko jam. Ir man dėl to dvigubai smagu: pirmiausia, kad pagaliau turi laiko, o antra - kad dabar supranta mane kaip ligonis ligonį :) Ir į klausimą (man), kiek pinigų aš išleidau kažkokioms priemonėms, atsakau klausimų: o kiek gi jis išleido??? Ir ramiai išsiskirstom, žinodami, kad abudu nusidėjom daugiau mažiau vienodai :P
Tai va. Svarstydami, kokio dydžio naujo busto mum reikia, pirmiausia galvojom apie save (net ne apie vaikus, begėdžiai). Man reikia atskiro ploto darbu, o jam reikia ne tik atksiro ploto su rakinamom durim, bet ir vietos, kur galėtų prisiglausti, kai nesimiega arba pagautas azarto vėl ištirpsta interneto platybėse. Na, bent 5 kambarių mum reikia :P Bet jeigu kambariai turės po 2 paskirtis, galima apsieiti ir su 3 kambariais. Kolkas. Taigi, turim 3 kambarius. Ir iš jų - mes su Eriku po atskirą vietą sau, kad jeigu ką, galėtumėm niekam netrukdyti ir sėdėti kad ir per naktis: kitas turės vietos ir kur pernakvot, ir kur pats savo norus įgyvendinti. Ir nusprendėm, kad kiekvienas pats susikurs sau erdvę. Pradedant sienų spalvom, lempom ir pan. Eriko kambariui nupirkom lempą. Sakau, davai ją apnersiu. Bus gražesnė ir gyvesnė. Jis sutiko. Nunėriau vieną juostą, apskaičiavau, kad dar reik 3-jų. Bet kambario šeimininkas nusprendė, kad jam ir vienos juostos gana. Tad supakavo lempą ir išvežė į SAVO kambarį :)
Ech... o aš gi tik nusiteikiau darbui.... :P Na, nieko, savo lempą apnersiu "... nuo.... iki"..., ir tegu tik pabando ką pasakyti... :P

3 komentarai:

  1. Pirmiausiai sveikinu įsigijus butą, kuriame yra pakankamai vietos jūsų abiejų pomėgiams. O lempa labai gražiai atrodo, net ir vienos juostos pakanka. Beje, prajuokino įrašo pavadinimas. Ir ne dėl to, kad būtų kuo nors blogas. Pirmoji mintis buvo: "Ei, palaukit, o čia kas toks? Airiškus žinau, saulės žinau, Briugės žinau... O kokie yra lempos nėriniai?..." Tik pradėjusi skaityti supratau, kad čia nėriniai, skirti lempai, o ne ant lempos daryti ar dar kokie nors... Štai ką reiškia, kai šiame tinklaraštyje tikiesi atrasti kokią nors naują techniką.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai džiaugiuosi už judu... ;) Sava erdvė iš tiesų gyvybiškai svarbus reikalas... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Dėkui :)
    Agne, pati mane prajuokinai. Na taip, čia yra nėriniai ant lempos, nors nėrinių įvairovė yra tokia, kad kažin, ar apie visas kada nors sužinosiu :)

    AtsakytiPanaikinti