2010 m. gruodžio 28 d., antradienis

Mano "lobių skrynelė"

Kaip ir žadėjau, rodau savo paruoštą "lobių skrynelę".
Ir vėl man pasisekė. Nes žmogų, kuriam turėjau ją paruošti, trupučiuką pažįstu. Kolkas tik virtualiai. Bet pažįstu. O kai žmogus skaito mano blog'ą ir aktyviai pasisako, tokiam dvigubai smagiau ką nors padovanoti :P Nes iš komentarų (arba jų nebuvimo) galima spręsti, kas iš mano rankdarbių patinka. Šis žmogus - Sypseniki.
Skaičiau forume moterų pasisakymus, kaip niekas netelpa į tą degtukų dėžutę ir vis su sese kalbėjomės, kaip mums sunku ją pripildyti. Vis dedi, dedi, o ji vis pustuštė. O man į ją sutilpo nei daug, nei mažai - net 96 vienetai turto. Ech, truputį nedatraukiau iki 100 (nes paskaičiavau tik dabar, bučiau dar ko įdėjusi :) )...Netikit? Paskaičiuokit patys :)

Štai mano "lobių skrynelė". Dekoravau, kaip štai šį savo atviruką "Šventinį", nes Sypseniki prie jo paliko komentarą, kad norėtų tokį gauti. Tad net nereikėjo galvoti, kaip puošti :) Taip dėžutė atrodė prieš uždarymą. Šiaip ne taip uždariau, tad Sypseniki blog'e perskaičius, kad sunkiai atidarė, pasijuokiau. Betgi kaip įsivaizduoju, būtent tas sunkaus atidarymo procesas ir yra pusė malonumo. Nes minčių turėtų būti ... milijonai :) Pagaliau apie turinį. Pirmiausia įdėjau pašto ženklą. Jų nerenku, bet šį pasilikau. Jis man išties labai brangus. Nes labai gražus. Ir gautas iš žmogaus, gyvenančio Amerikoj, man realiame gyvenime nepažįstamo, bet labai malonaus (nes vis padeda man, tundrai, gauti kai kokių gėrių) ir įdomaus. Toliau įdėjau savo kirptas mini snaiges/gėles. Jų net 20 :) Dar įdėjau 2 žieminius pakabukus, 4 sagutes, 3 kirstas kartonines detales ir 3 detales su boružėm. Taip pat į dėžutę nukeliavo 12 svaroskio kristaliukų, 7 spalvoti žiogeliai, 3 vinukai ir 2 tikri upės perliukai iš mano vėrinio. Tada metalinis ilgas vinukas su gėlyte, 5 didesni stiklo karoliukai matiniu paviršium (iš jų turiu papuošalą, labai jau man jie patinka), 5 metalinės gėlytės ir viena detalė su svarovskio kristaliukais. Dar įdėjau 5 detales gėlės viduriukams, 0,5 metro spalvotos juostelės, 3 popierines mano darytas detales ir dviejų spalvų banguotos vielos ritinėlius. Tada iš veltinio kirpau 3 egles ir 2 žvaigždes - kometas. Dar į dėjau 3 mano nertas gėles. Taip pat negalėjau nepasidalinti savo daryta juosta. Jos nedaug, kažkur apie pusmetrį, bet kolkas nedaug ir padarius esu. Toliau nukeliavo frivolite adata mano nerti 5 mini drugeliai. Ir dar viena mano frivolite gėlytė. Na ir įdėjau vąšelių nertą mano mini lapelį.
Štai toksai lobis nukeliavo. Norėjosi įdėti dalelę savęs, o ne tik tai, kas buvo privaloma įdėti (pašto ženklas, pakabukas, vinukas, kirsta detalė ir saga). Kad gautųsi ne "apsikeičiam" (ne paslaptis, kad perkam iš ten pat, tad ir turim to paties gėrio), o "praturtėjam" :) Juk gi tai LOBIŲ skrynelė :P
O čia mano panelių skrynelės. Iškirpau po 2 snaiges joms, o visą kitą pačios dažė/kirpo/klijavo. Ir į jas sudėjo sagutes.

8 komentarai:

  1. Tavo dezute gal gumine buvo?M? ar kojom ten trombavai?:D Turbut rekordiskai prikista :D Ir skiriasi nuo kitu tuom,kad labai daug ranku darbo detaliu!SAunuole!(o pasto zenkla as toki irgi turiu,labai grazus!)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, gumine :) Uzdariau tai per prievarta, bet tik del to, kad jau nebenorejau is naujo deti. Buciau gal ir kompaktiskiau sudejusi :P

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai jau tikrai guminė :OOOO
    Šitiek prikrovei :OOO
    O dar tos mini snaigės :D SUPER

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aciu, Aurelija :) Tai kad mano megstamiausias dydis - mini. Nors tai issiaiskinai neperseniausiai.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Oj mieloji aš vis žiūriu, žiūriu ir pagaunu save bežiūrinčia į visa šį groži su plačia šypsena, nes apibūdinti kokia laiminga esu trūksta žodžiu :) tas visas minimalizmas ir gausa mane pakerėjo..
    Ačiū dau didelis už viska laaabai labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Pritrenkiančio nuostabumo ir lobiai, ir skrynelė! Labai pasisekė skrynelės savininkei!

    AtsakytiPanaikinti