2010 m. gruodžio 4 d., šeštadienis

Mano katinas / Мой котик.

Po to, kai penktadienio rytą gavau puikią žinią - laimėjau Irmos Peredne skelbtą konkursą, linksmai nusiteikusi vakare prisėdau prie dar vieno skrebuko. Ar dabar jau bus gana, nežinau. Laikas parodys :)
Prieš kelias savaites su bendradarbe Neringa žiūrėjom nuotraukas. Ir šios dvi jai užkliuvo ir labai patiko. Ar dažnai pamatysi vyrus su tokia nuoširdžia šypsena? Hm... Turbūt tokios būna tik atostogų nuotraukos. Pakikenom, kad jose Erikas - tikras katinas. O ir pats dažnai sako, kad jeigu kitame gyvenime tektų rinktis kuo būti, jis būtų katinu. Tai taip ir užsikabliavo idėja. Tik nežinojau, kaip ją "įforminti".
Ir kaip gi pasisekė - radau internete idėją, visiškai jos neieškodama. Rusiškame forume
"Art Ugolok" konkursiniame pavyzdyje. O kadangi spėjau ne tik save ir vyrą pamaloninti, bet ir konkurso termino paskutinei dienai darbelį užbaigti, tai rodausi čia ir dalyvauju ten :P Štai toks gavosi jau trečias mano skrebukas. O darytas jis pagal štai šį pavyzdį. Pirmiausia po ilgų idealaus mažiuko katino piešinėlio piešimo gavau štai tokį gražuliuką. Popieriaus kraštą papuošiau tokiais katinėliais (juos iškirpau, vienur - žirklėm, kitur - peiliuku). Paskui priklijavau nuotraukas ir vyrą papuošiau papildoma pora ausų. Na ir kai jau pavadinimas bei trumpas tekstukas buvo parašyti, prisiminiau, kad turiu skylamušį su letena, kuris ramiai gulėjo porą metų ir laukė savo laiko. Tad padariau štai tokią juostą. Milimetrinis popierius sendintas kava ir patonuoti jo kraštai. O tai, kas liko po juostos gamybos, patonavau ir pirklijavau. Detalės visai mažulytės, bet jos, mano manymu, labai praturtino šį skrebuką, tad pasikrpšymas atsipirko:) Aš patenkinta :) Šiam kartui:P

Скрап-страничка к конкурсу Арт Уголкa*. По краям вручную вырезаны котики. Текст написан на состариной с помощью кофе миллиметровой бумаге, края тонированные. Лапки на состареной миллиметровой бумаге высечены дыроколом.

13 komentarų:

  1. Классная идея странички, с юмором! И состарено всё здорово!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Я в восторге, ушки на голове смотрятся изумительно!!! И в целом вся страничка обволакивающая, мурлычащая ))) Спасибо, что творите вместе с АртУголком, удачи в розыгрыше!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Puzzle, Piglet, спасибо за комплименты :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. уууууууууууух как здорово! Очень-очень классная страничка! Так все продумано, обыграно, сделано аккуратно, профессионально... Я вместе с Наташей-Пиглет в восторге!) Спасибо вам за участие в задании АртУголка! Непременно ждем Ваши красивые работы у нас еще и еще!)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Super!!!!Labai patiko. Jau katinas - tikras katinas su katiniska sypsenele. Tos ausys virs galvos - pralinksmino. Katineliai ispjaustyti aplink lapa - kaip kokiu spec. skylamusiu iskirsti. Saunuole!Laikau kumscius!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Здорово! Какой интересный ход! Такая пушисто-кошачья страница! Здорово!!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kaip faina :) žiūriu ir iškart norisi pasakyti viena dideli miaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. очень интересно! славная получилась страничка )))) спасибо за участие в задании АртУголка )))

    AtsakytiPanaikinti
  9. :DDD uoj kokios gerulės to tavo katino ausys :)))))

    AtsakytiPanaikinti
  10. Спасибо всем огромное :)
    Dekui, dekui :P Tos ausys savaime "priaugo" :)
    Ir dar noriu pasidziaugti, kad sis mano darbas pateko tarp favoritu :) Ar gali buti didesnis paskatinimas kurti dar? Ar ne?

    AtsakytiPanaikinti
  11. Labai originalu! Turbut ir vyrui labai patiko! Grazesnio skrebuko nesu maciusi!

    AtsakytiPanaikinti
  12. Sveiki, kaip galima būtų su Jumis susisiekti? Norėčiau Jums ir jūsų mergaitėms padovanoti kelis man nereikalingus skrebimui tinkamus popieriaus lapus. Manau, kad sukursite ką nors gražaus ir naudingo :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Smilga, aciu, aciu. Vyras dabar vaiksto ir murkia :P
    Julija, kaip malonu :) Mergaites ir as busim begalo laimingos :) Parasykite man auksaranke@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti