2013 m. vasario 26 d., antradienis

Skrebukas "Grybai, slėpkitės greičiau..."

Poilsiui nuo nėrimo, mezgimo, darbo, lėkimo į darželį ir atgal, namų ruošos ir viso kito kasdienio gėrio...
Kažkada pasakiau, kad ką jau ką, bet liftint gyvenime liftinsiu. Bet gi va, liftinu :)
Kodėl? Pirmiausia baisiai patiko spalvų derinys - jau keletą mėnesių mintyse jis - mano favoritas. Net ir šalį buvau šių spalvų nunėrusi neseniai :)
O kita priežastis - tiesiog, gera atsikvėpti...ir į nuotraukų albumą įdėti dar vieną skrebuką :) Ir prisidėti prie vis gausėjančio Lietuvos skrebukių būrio :D

Skrebukas apie tas retas akimirkas, kai ilsimės visa šeima kartu. Jau antrus metus rudenį vis keliaujam grybaut, kai turim laiko. Mažoji grybautoja šiame reikale nėra stipri... Nes beveik visą laiką aš ją nešu ant ranku, o paskui Erikas ima.. Paskui kažkiek pavaikšto (jeigu grybą randa arba uogų nuo šakos nuskint) ir vėl ant rankų... O prisigrybavę į valias, kad ir radę vos kelis grybus, pusryčiaujam gryname ore: karšta arbatėlė iš termoso, naminis pyragas, anksti ryte pagaminta mišrainė ir t.t.... Ech...smagumėlis :)

Apie darbą. 
Grybukus karpiau. Rankų darbo.

Tada, kol ant liežuvio galo sukosi knygos "Grybų karas" žodžiai, radau ją, pavarčiau ir patiko iliustracijos su miegančiu grybu ir dar sukitu - žiūrinčiu į tolį. Tad kiek idėją pratęsiau ir panašiai, bet savaip padariau 2 grybus.


Na ir galiausiai pasiuvinėjau mašina žoles. Idėja taip pat nėra mano, tiesiog labai patiko vienos mano "mokinės" skrebukas su tokios žolėm, tad ... paliftinau ir jį :D Dėkui ir jai už idėją.

O konkursinis darbas,kurį liftinau yra scrapping.lt puslapyje ir jis štai toks - nuostabus Annos Marijos skrebukas :)

2013 m. vasario 21 d., ketvirtadienis

Pražydo žibuoklėm... suknelė :)

Jau keletą savaičių plušu prie suknelės. Nieko ypatingo... bet bet, su tom suknelėm bais daug darbo amžiais būna. O dar kai sunku susikaupti ir pasirinkti, kokio rašto bei modelio norėtum, tai kankintis galima nerealiai ilgai ...
Taigi, vizija jau daugmaž nusipiešė. Nuotaika irgi pasitaisė... :D
Ir ant darbo stalo pražydo žibuoklės. Pakvipo pavasariu :)
Labai tikiuosi, kad iki pirmos pavasario dienos užbaigsiu. KIEK JAU GALIMA.... kankintis...  darbų stovi nepadori eilutė.... Tad vis tikiuosi.... tikiuosi :)  Nes jau į pabaigą:)


2013 m. vasario 15 d., penktadienis

16 metų kartu. Ir "dudlintas" (doodling) skrebukas vyrui ta proga

Vakar šventėm 16 metų buvimo kartu. Draugystės pradžia net nekvipo meile, ir tuo labiau - šeima ir net 3 vaikais :D Bet džiaugiuos, kad viskas pasisuko taip, kaip yra ir turim tokį turtą: mūsų santykius ir meilės vaisius :)

Na ir natūralu, kad norisi kaip nors apie tai "gražiai pasakyti". Ir kokią labai labai simbolinę dovaną padovanoti. ...

Pirma mintis - gal paskrebinsiu ką nors... Tik kažkaip neturėjau vizijos, kaip tai turi atrodyti. Bet va kaip dažnai būna - labai laiku ir vietoj radau konkursą štai čia, pas chomiačioką :) Užduotis su "dudlingu" (doodling) . Aš jau apie jį žinojau, tikrai nebuvo jokia naujiena, kad šis smagus užsiėmimas taip vadinasi.O jeigu kam nors neaišku, kas tai yra - įveskite google'e tą žodį, ir pamatysite laaaabai daug pavyzdžių, o ir mano "chomiacioko" nuorodoje yra trumpai apie tai parašyta :)

O kodėl laiku ir vietoj, ir būtent ši užduotis? Esu pradėjus nnn darbų, kurie juda, bet ne taip greitai, kaip tikėjausi, dėl to vis graužia kirminukai sąžinę... Tad relaksui piešinys iš serijos "nesukant galvos" - super gerai :)
O dar gi mes su vyrų susipažinom mokykloje, kur, kaip ir dauguma moksleivių, labai daug "dudlinau" (tik to nežinojau).
 Ir dar labai patiko mintis, kad galėsiu ranka surašyti tekstą. Apie tai, kodėl aš jį(vyrą) taip myliu ir už ką. Nors man dažnai nepatinka ranka rašyti tekstai skrebuke, bet čia, kai toks "piešinys", tas tekstas puikiai tinka... 
Sudėjus tiek daug "už", neatlaikiau, ir gerą pusdienį, vietoj to, kad namus tvarkyčiau, ištraukiau iš vaikų kuprinės rašiklį ir vedžiojau linijas :D

Man labai patiko pats procesas. Rezultatas gal nėra įspūdingas, bet, va procesas :D Jėga :D
Ir Erikui patiko: "Iškart matosi, kiek daug įdėjau ir kaip intensyviai apie mane galvojai. O namus sutvarkysi kitą dieną :D Tiek to :) Verta pakentėt :D "...
Štai taip :) Linksmai :)


Поучаствую в конкурсе от Хомячка Скрап-задание №2 "Дудлинг".
Я выбрала ветку самодельный фон + 50 проц. дудлинга.
Страничка моему мужу о том, за что я его люблю уже 16 лет :)