2013 m. kovo 13 d., trečiadienis

Pasipuošiau pavasariui // My hand crocheted / knitted dress and a paper hat - Spring by me :) Enjoy :)

Aš visuomet šventai įsitikinusi, kad kiekvienas gyvenimo kelyje sutiktas žmogus įtakoja mūsų gyvenimą. Gal tik labai mažai ir tik tą akimirką... Bet kas įdomiausia - niekada nežinai, su kuriais teks toliau gyvenime bendrauti ir net gal ir bendradarbiauti.

Tai štai šitaip :) Rugsėjį pradėjusi pamažu mokyti žmones, turėjau tokią vieną gabią mokinę :) Po kiek laiko gavau iš jos laišką su paklausimu, gal kartais turiu kokį rankdarbį, tinkamą rudens fotosesijai.  Erika daro labai gražias šukuosenas ir originalius makiažus - štai čia galite pasižiūrėti jos darbus. Ir idėjų įdomių - pilna galva, o svarbiausia - yra noras kurti. Gerbiu tokius žmones :) Ir dar ji bendradarbiauja su fotografu - Remigijum (jo studijos internetinis puslapis - štai čia), kuris padeda jos vizijas įgyvendinti ir vizualizuoti....

Grįžtu prie rudens fotosesijos.. Kai ką radai, kai ką dariau. Gavosi štai šitokia fotosesija.
Paskui buvo žiemos fotosesija, bet ji vyko taip staigiai, kad nieko doro nespėjau paruošti - tik nunėriau riešines. Bet nuotraukos ir žiemos tema buvo labai gražios - štai čia.

Na ir štai, atėjo pavasaris :) Šįkart jau turėjau kažkokią šiokią-tokią viziją. Ir truputį laiko. Tad nusprendžiau, kad reik įgyvendinti. Kai yra dar bent 2 žmonės, kuriems įdomu ekperimentuoti, gėda neprisidėti :D Tokia galimybė pasitaiko ne kasdien :D Pasitarėm, kad bandau daryti, o jeigu kas nors gausi, tai ir nufotografuosim :)

Turbūt mėnesį pratupėjau prie suknelės. Mano vizija buvo tokia: paprasta, bet elegantiška aptempta suknelė iki kelių ir kukli kepuraitė. Mintyse buvo prancūzaitės vaizdinys kažkodėl...

 Modelis: Evelina
Makeup&hair: Erika Novickaja
Apranga/ aksesuarai: Natalija Brancevičienė (čia mano "facebook'as", galit prisijungti :) )
Photo: RG-Studio


Suknelė žinoma gavosi nevisai tokia, kaip įsivaizdavau ir teko kelis kartus perdaryti. Bet bendrai  - beveik esu ja patenkinta :) Nėriau iš lininių siūlų. Spalvos - ruda žemė ir pirmos žibuoklės. 
Na ir kepuraitė. Baisiai norėjau padaryti būtent popierines gėles (dievinu popierių), tik pasirodančias į dienos šviesą po žiemos miego ir rudeninių lapų.

Na o pabaigus, nusprendžiau, kad rudos visgi per daug. Ir jai nugesinti nunėriau plono moherio rankoves - "bolero".


9 komentarai:

  1. Labai labai grazu ir talentinga !!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nuostabu, fantastiškai gražu !

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir modelis ir suknele labai gerai atrodo ;) Klasiskas experimentas ;)
    Linkejimai nuo ex knopkiniuku :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Įspūdinga žadą gniaužiančiai!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Not for problem, PS Pros is a playstation repair company in East london and can fix all Ps3 problems.

    When you want to get the very best purchase on the console and the games you should check the item out
    on Amazon.

    my website; playstation 3 emulator

    AtsakytiPanaikinti