2013 m. vasario 15 d., penktadienis

16 metų kartu. Ir "dudlintas" (doodling) skrebukas vyrui ta proga

Vakar šventėm 16 metų buvimo kartu. Draugystės pradžia net nekvipo meile, ir tuo labiau - šeima ir net 3 vaikais :D Bet džiaugiuos, kad viskas pasisuko taip, kaip yra ir turim tokį turtą: mūsų santykius ir meilės vaisius :)

Na ir natūralu, kad norisi kaip nors apie tai "gražiai pasakyti". Ir kokią labai labai simbolinę dovaną padovanoti. ...

Pirma mintis - gal paskrebinsiu ką nors... Tik kažkaip neturėjau vizijos, kaip tai turi atrodyti. Bet va kaip dažnai būna - labai laiku ir vietoj radau konkursą štai čia, pas chomiačioką :) Užduotis su "dudlingu" (doodling) . Aš jau apie jį žinojau, tikrai nebuvo jokia naujiena, kad šis smagus užsiėmimas taip vadinasi.O jeigu kam nors neaišku, kas tai yra - įveskite google'e tą žodį, ir pamatysite laaaabai daug pavyzdžių, o ir mano "chomiacioko" nuorodoje yra trumpai apie tai parašyta :)

O kodėl laiku ir vietoj, ir būtent ši užduotis? Esu pradėjus nnn darbų, kurie juda, bet ne taip greitai, kaip tikėjausi, dėl to vis graužia kirminukai sąžinę... Tad relaksui piešinys iš serijos "nesukant galvos" - super gerai :)
O dar gi mes su vyrų susipažinom mokykloje, kur, kaip ir dauguma moksleivių, labai daug "dudlinau" (tik to nežinojau).
 Ir dar labai patiko mintis, kad galėsiu ranka surašyti tekstą. Apie tai, kodėl aš jį(vyrą) taip myliu ir už ką. Nors man dažnai nepatinka ranka rašyti tekstai skrebuke, bet čia, kai toks "piešinys", tas tekstas puikiai tinka... 
Sudėjus tiek daug "už", neatlaikiau, ir gerą pusdienį, vietoj to, kad namus tvarkyčiau, ištraukiau iš vaikų kuprinės rašiklį ir vedžiojau linijas :D

Man labai patiko pats procesas. Rezultatas gal nėra įspūdingas, bet, va procesas :D Jėga :D
Ir Erikui patiko: "Iškart matosi, kiek daug įdėjau ir kaip intensyviai apie mane galvojai. O namus sutvarkysi kitą dieną :D Tiek to :) Verta pakentėt :D "...
Štai taip :) Linksmai :)


Поучаствую в конкурсе от Хомячка Скрап-задание №2 "Дудлинг".
Я выбрала ветку самодельный фон + 50 проц. дудлинга.
Страничка моему мужу о том, за что я его люблю уже 16 лет :) 
 

22 komentarai:

  1. Nuosirdziausi sveikinimai tokia nuostabe proga :) labai grazu ir miela :) tikrai dovana verta netvarkytu kambariu :D
    patiko labai skrebukas ir labai patiko technika ir priminei, nes as tai tokia technika macius nekarta ir mokykloj isbandzius, bet kad taip vadinasi nezinojau :)) ir foto kaip dera nuostabiai, ach reiks ir man pabandyti, tikrai relaksinis procesas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už sveikinimus :)Tikrai, verta karts nuo karto prisiminti šią "technika" :)

      Panaikinti
  2. Nuoširdžiausi sveikinimai nuo visų mūsų: Felikso , mano vyrukų Rikardo ir Leonardo, ir manes...

    AtsakytiPanaikinti
  3. be žodžių... labai gražu, originalu, šilta. ir sveikinimai Jums :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikinu ir aš! Čia tu turbūt užsakei meteoritų lietų vyrui dovanų tą progą, tik užsakymas kiek pavėlavo ir ne į tą vietą pristatytas buvo :D ?
    Skrebukas nerealus!Tau tikrai labai gerai pavyksta vyriškus skrebukus kurt, visi daryti nerealūs!Šaunuole,kad laiko veltui negaišti :)Lemurka

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Del meteorito - tai super :)Taip ir perduosiu vyrui, bet gerai, kad ne jis gavo, o meteoritas biski prasove :D
      Aciu labai :) Kaip bebutu keista, bet va su Eriko nuotraukom man labai lengva skrebint - visada turiu galutine vizija :D
      Gaist tai gaistu. Net dalies uzplanuotu darbu nepadariau per sia savaite... nervas tik ima....

      Panaikinti
  5. Labai labai gražu ir miela :) Sveikinimai!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Nu zinai, isgriuvau!!! Va cia tai pavarei kaip sakoma :))) Jau ko jau ko bet originalumo ir kruopstumo tau netruksta!!! Tikrai nuostabiai padirbejai ir tiek darbo idejai, kad net sunku pagalvot!!! Zodziu fantastika, tavo skrebukai visad tokie sakyciau islaikyti, ismyluoti, juose tiek daug sirdies ideta, o si karta matyt visa sirdis sudeta!!! Saunuole zaviuosi tavim!!!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Rezultatas daugiau nei įspūdingas! Tiek detalių - taip ir norisi tyrinėti.

    AtsakytiPanaikinti
  8. nuostabus doodle darbukas - o vyras kaip ivertino tavo pastangas? ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Sveikinu jumi, o prie viso to, sveikinu ir su šiuo gražiu skrebuku. Kadangi man labai patinka, kai ant skrebuko būna ranka parašyta (na, man tai atrodo taip tikra, nes šiek tiek netobula - nes žinia, tas jau raštas ranka ne visada gražus ar tiesus gaunasi), tai taviškis su padudlinimais - superinis mano akimis. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Оооо, шикарно!!! Такие рисунки, прям пальчики оближешь! Одни их 16 лет рассматривать можно :-) очень вдохновенно!!
    Спасибо, что присоединилась к нам у Хомячка!.. а я думала, это третья ветка целиком, и журналинг креативный, и по расположению, и по цвету. Пойду еще поразглядываю! Затягивает :-)

    AtsakytiPanaikinti
  11. ВАу...сколько деталей!! крууть!! И еще мне фотка ооочень нравится!! Спасибо за участие в задании блога Хомячок Challenge!

    AtsakytiPanaikinti
  12. сногсшибательный дудлинг и вся работа!!!

    AtsakytiPanaikinti