2012 m. balandžio 6 d., penktadienis

Hortenzija. Vėl - miniatiūra :)

Jau prieš kelias dienas startavo nauja Little Fun užduotis: Horoskopai, o aš vis negaliu prisiruošt parašyti, ką padariau jai :P
Taigi, paskutinę naktį prieš operaciją sėdėjau prie hortenzijos šakelės. Prie ko čia hortenzija? Kai kalba eina apie horoskopus? Ogi labai paprasta: pagal horoskopą aš avinas ožkos metais. Bet tiesą sakant, visai nenoriu jokių raguočių savo shadow box'e (apie kurį jau rašiau  ir kuriam ir darau šiuos miniatiūrinius objektus). Tad pasirinkau gėlių horoskopą, o pagal jį man tinka hortenzija :) Išsisukau :D
 

Hortenzijos šakelė iš tikrųjų turėtų būti didesnė, bet dėl laiko stokos apsiribojau štai tokia. Gėlės - iš popieriaus ant plonos vielos. Kiekvieną žiedlapį kirpau, tonavau ir klijavau atskirai, gėlės viduriuką taip pat dariau iš popieriaus. Paskui sujungiau visas šakeles į vieną ir apklijavau siūlu.

6 komentarai:

  1. Ojatau, o aš pamačiusi iš kart pagalvojau, negi tai sukūrei su subintuota rankele. Uf.., po to skaitau ką parašei...ne.:)
    Labai gražutė miniatūra:))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Linaja as nesistebeciau jei musu Auksaranke sumeistrautu koki mini grozi ir su nelaiminguoju pirstuku :)) jei stopu manau sioj sriti nera, nes pasakiskai grazu!!
      Auksaranke zaviuosi visais miniukais :)

      Panaikinti
  2. Kaip visada įspūdingi darbeliai :) Šaunuolė :) Smagu pas tave vis į svečius užsukti :)

    AtsakytiPanaikinti