2012 m. balandžio 10 d., antradienis

Blogo apdovanojimai 2012 :)

Aha, esu labai didelė, tiesiog DIDŽIUUULĖ begėdė. Nes mano blog'ą net keletas puikių žmonių pažymėjo ir apdovanojo. O aš jau kelis mėnesius tyliu ir nieko apie tai nerašau. Bet va sąžinės kirminiukas vis pakramto, ir vis pasižadu, kad privalau padėkoti geriems žmonėms. Ale užtrukau. Nes tiesą sakant jau turiu vieną apdovanojimą ir nežinau, ką galėčiau naujo apie save papasakoti. Ir, kas dar sudėtingiau, perduoti apdovanojimą kitiems. Norisi apdovanoti tuos, kurie dar neturi tokio, bet Lietuvėlė maža ir besižvalgant po blog'us atrodo, kad jau visi vienas kitą adovanojom :D ...
O dabar nuo pradžių :)

Pirmiausia gavau iš dviejų pažįstamų: Vitos, kurią pažįstų kolkas virtualiai, ir Linos, kuri buvo mano darbo stalo "partnerė" anos vasaros skrebukių susitikimo metu. Ačiū jums labai :) Dar mane pasakiškai pamalonino nepažįstamosios Treshnee ir Rosita. Dideliausias DĖKUI ir jums :D (spauskite merginų vardus ir nukeliausite į jų blog'us)

Dabar 7 tiesos apie mane. Ir kas gi šiandien ant liežuvio galo?
1. Nežiūriu lietuviškos televizijos. Tik pora laidų per Lietuvos televiziją yra vertos dėmesio (mano supratimu). Tad vis stebiuosi: kam visas kitas brūdas? Yra kas tai žiūri? Tad spiegiu ant vyro, kad jeigu jau jungia TV, kad greičiau perjungtų kanalus. Brrrr...
2. Nesu super aktyvus žmogus, bet nesu namisėda. Mėgstu išeiti iš namų ir neįsivaizduoju savęs namų šeimininkės vaidmenyje :P
3. Negeriu kavos, arbatos, kakavos, sulčių, gaiviųjų gėrimų ir t.t. Dievinu vandenį :D Ir vietoj arbatos, kaip sesė iš manęs vis tyčiojasi, geriu šiltą vandenį.. . Arba tiesiog vandenį. Na, kartą per mėnesį išgeriu arbatos ar kakavos :)
4. Esu optimistė. Nors būna visko, bet iš trumpalaikų negerų nuotaikų greit pati save ištraukiu :) Gyvenimas gi vienas. Ir toks trumpas :)
5. Esu vyturys. Dabar, kol auginu mažę, ne tokia ankstyvi ir nesikeliu 4-ą valandą, bet jau 5-6-ą tai jau atsikeliu. Ir einam gult anksti, tad visi jau žino: po 20 val. mūsų netrukdyti. O tai aš paskui turiu nenumaldomą norą vėlai paskambinusiems atskambinti kai atsikeliu: kokią 5-ą val. ryte :D
6. Esu darboholikė :D Va savaitę pasėdėjau su subintuotu pirštu ir jau vakar pradėjau nert. Sąžinė graužia, kad nieko apčiuopiamo nepadarau ir jau rankas niežti :)
7. Abudu su vyru svajojam kada nors keliauti po Kiniją. Be vaikų, tik mudu. Kai vaikai bus dideli. Žaviuosi Kinų kultūra. Ir jeigu kada išmoksiu anglų kalbos, po jos eisiu mokytis kinų kalbos :D Rožinės svajonės :D

Na ir paskutinė dalis. Reikia perduoti apdovanojimą kitiems. 15-os tikrai nerašysiu, bet keletą pažymėsiu :)
1. http://100darbu.blogspot.com . Blog'as apie tai ko nesu išbandžiusi, bet kas mane žavi (nes su kompais nelabai draugauju ) - apie skaitmeninį skrebą. Ir dar - apie šeimą. O tą šeimą gerai pažįstu, tad visada pasiskaitau naujienas :)
2. http://skanusgyvenimas.blogspot.com . Skanus dienoraštis apie skanų ir paprastą maistą su tokiais aprašymais, kad net aš sugebu pagaminti :) Jo dėka šiandien galiu drąsiai teigti: aš moku neblogai gaminti :) Jau nekalbu apie savo vyrą, kuris tikrai paspaustų ranką Ilonai ir padėkotų :) 
3. http://agnesmintys.blogspot.com . Agnės nepažįstu realiame gyvenime, bet man jos mintys artimos. Ir sąžiningai perskaitau kiekvieną įrašą. Dar man artima, kad ji rankdarbiauja panašiai, kaip aš. Bangom, t.y. šiandien daro tai, kas jai šiandien ant bangos. Ir spirale: po kiek laiko vis grįžta prie tų pačių rankdarbių :D

7 komentarai:

  1. Ačiū už gražų žodį, Auksaranke, ;) Esu ir aš iš tų, kuri perskaitau kiekvieną tavo įrašą, tik ne visada pakomentuoju... :) Ir jau po truputį ruošiuosi mudviejų susitikimui ne tik kibernetinėje erdvėje. :)

    P.S. Savo blog'e turiu jau ira atsakomąjį post'ą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Didžiausi sveikinimai :) Kiekvienas apdovanojimas yra mielas ir malonus, nes juk juos kažkas už kažką teikia. Aš labai džiaugiuosi, kad buvai įvertinta, nes esi tikrai įdomi asmenybė ir tavo blogą skaityti visada labai smagu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai malonu girdėti,t.y. skaityti tokius žodžius :) Dėkavoju :D

      Panaikinti
  3. Kiek apie tave beskaityciu vis suzinau nauju idomybiu(cia apie silta vandeni...) :))) tikiuos realiai pavyks kada susimatyt ilgeliau nei keliom minutelem... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai pakviesk į svečiu, ašgal kaipnors prisiruošiu :D Jeigu šeiminikas t.y. vyras išleistų :D

      Panaikinti
    2. Pas manes visad esi ir be kvietimo laukiama ;) tad durys visad atviros :) tu tik prisiruosk ;P

      Panaikinti