2012 m. balandžio 24 d., antradienis

Akies krašteliu...

Maži dalykai reikalauja tiek pat, o kartais net ir daugiau pastangų, kaip ir dideli. Ir dėmesio... Bet jie verti tų pastangų. Ir skirti ne visiems: skirti savo auditorijai, gebančiai matyti ir pastebėti : )...

Sekmadienis tradiciškai buvo skirtas vaikams, vyrui, maistui, namams ir ... truputį nėrimui. Nevisai jam (nėrimui) vienam, bet žiūrėdama su vaikais seną gerą filmą (vyras tuo metu ruošė vakarienę - mmm, kaip gera...), negalėjau tiesiog sėdėti. Tad nėriau. Ir vėl - plonučiais siuvimo siūlais ir ploniausiu vąšeliu. Jeigu pasiseks, tai bus dar vienas darbelis mamų mugei-parodai. Tikiuosi, pasiseks :D

Akies krašteliu... Štai taip atrodo darbo pradžia. 
 

Kiekvienam žiedlapiukui - po lašelį kantrybės ir dėmesio :) Ir rankų šilumos, juk jie tokie mažučiai :)

12 komentarų:

  1. Kaip visada gražu ir kruopštu. Laukiam galutinio rezultato.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įtariu, kad jei būtų dar plonesnių siūlų, nei siuvimo, tai ir juos išbandytum... :)
    Labai dailu... :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aha, kolkas tiesiog nieko plonesnio neradau. O ir vąšelisploniausias kurį turiu - 0,5nr. Parduotuvėse plonesnio neradau, reik gal intike pasiieškot :P Tikrai išbandyčiau :)

      Panaikinti
  3. Prie vąšelio rankos nedaeina,dabar dirbu su oda, man taip patinka{pažiūrėk}. Vau...O gėlitės mini,atrodo- pamesi ir nerasi,pažiūrėsiu kas išeis...Tu-įdėjų menė!!!!!!!!!!Achhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tas "pamesi ir nerais" - tikra tiesa :) Ypač kai fotkini :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tu esi iskirtinis is mano pazystamu zmoniu egzemplioris(geraja zinoma prasme ;)), kuri sugeba taip miniukiskai kurti!! esi vienetine manau ant visos lietuviskosios zemeles ir tuo didziuokis!! ;) ir nesiteisink tiems kas nesupranta, nevertina ir t.t. nes ne visiems itiksi/supras siais laikais, kai visi aplinkui zmones yra persisotine visko.... tad manau svarbiausia turi buti koks kaifas uzlieja pacia tave ciupinejant ta mazyti vaseli ir krapstinejantis su tokiais mazyciais siulo vingiais, o kai gaunasi toks miniukiskas grozis!! manau gera sirdy ir savim didziuojiesi, nes sakai sau as tai padariau :))

    AtsakytiPanaikinti
  6. Auksinės rankelės.Kaip Tu nesusinarplioji tarp tokių "didelių" darbelių , sunku net įsivaizduoti.

    AtsakytiPanaikinti