2011 m. rugsėjo 11 d., sekmadienis

"Svajoklė"/ "Мечтая..."

Kelios dienos prie jūros, o šitiek daug įspūdžių:) Ir dar daugiau nuotraukų, kurių nesinori palikti šiaip. Tad paskrebinau dar vieną. Ir jau darbuojuos toliau :)
Pirmas dienas vaikai tiesiog lakstė ir rėkė, kaip pašėlusios prie jūros: pirmyn, atgal, pirmyn, atgal ir t.t. ir pan. O jau paskutinę dieną daugiau sėdėjo ant kranto ir svajojo. Gal netgi atsisveikinėjo su jūra. Ir jų mintys plazdeno kažkur toli toli... Todėl ir pavadinau "Svajokle", todėl ir papuošiau drugelio sparneliais.
Už pagrindą ėmiau 2 lapus: pilką ir jūrinį, su virvėm. Kad dar labiau sustiprint jūrinį lapą, vietomis iškarpiau tas vietas, kur susivijo siūlai. Bet to mano "pagražinimo" nesimatė, tad po apačia dar pakišau šilko popieriaus, jį paglamžiau, kai kur suplėšiau. Sizix'u paembosinau burbuliuotą rudą lapą. Nuvijau virveles, prie fono. Per geltoną tiesiog "prasiėjau" su skylamušiu. Daug kur išpaišiau baltu tušinuku. Taip pat papuošiau kirstais drugeliais ir frivolite mini drugeliais. Panaudojau daug dovanotų kirstų detalių: ir dideles geltonas gėles, ir drugelio sparnus ir dirželių-virvelių sagtis. Aprašymo pradžioj nenorėjau dėti, nes nežinojau kur, bet paskui sugalvojau, kad reik paslėpti kur nors po apačią. Tad radau dar vietelę, kuri dar nebuvo užklijuotą iki galo ir parašiau keletą sakinukų. Pavadinimą kirtau, tonavau ir puošiau frivolite drugeliais bei kvilingo detalėmis.
Bandysiu dalyvauti dviejose konkursuose: "Podari kusoček sčastja" su palete: ruda, terakotos, pilka ir geltona, bei "Sochraniaja lučšeje" pagal pavyzdį su viena nuotrauka.

Несколько дней
на берегу моря, и так много в
оспоминаний и фотографий. Первые дни дети просто бегали и кричали , как сумасшедшие у моря вперед и назад и т.д. и т.п. А потом в последний день сели на берегу моря и мечтали . И мысли их порхали где-то далеко далеко ... И потому работа называется "Svajoklė"/ "Мечтательница", потому и украсила ее крыльями бабочки.
В качестве основы два листа: серый и с морскими шнурами, под ним лист шелковой бумаги. Большинство деталей высечены дыроколом, так же бабочки, которые плела сама иглой фриволитэ тонюсенькими швейными нитками, детали в технике квиллинга, и рисунки белой ручкой.
Поучаствую в двух конкурсах: "Подари кусочек счастья..." с палитрой "Sunset": коричневый, терракотовый, серый и желтый, и " Сохраняя лучшее.. " по примеру с одной фотографией.

7 komentarai:

  1. ach.. skrebukas tikrai svajokliskas ir toks lengvas kaip tie mazieji drugeliai.. labai grazu..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pažiūrėjau ir atsidusau...labai gražu...
    Ir kiek visokių apglavotų smulkių detalių... Gražu...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Is serijos apie fantastika!!! superinis darbas ir kuo geriausios sekmes!!
    O kas cia per popierius tas su virvem ?
    Knopkiniukai

    AtsakytiPanaikinti
  4. labai dailu!!!! Sekmes konkurse ;)
    P.s. dar labai patiko siu namuciu ranku darbo baneris

    AtsakytiPanaikinti
  5. Neringa, Irma, dekui :)
    Sypseniki, cia tavo dovaotus sparnelius panaudojau :) Aciu, puikiai tiko :)
    Knopkiniukai, smagu, kai darbai patinka :) O popierius - hm, kolekcijos tikrai nepasakysiu, pirkau tik pora lapu is "geru akiu" parduotuves ir jau ismeciau "krasteli" su pavadinimu. Baisiai bijau tokiu margu, bet cia kazkaip gan lengvai ejosi:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. очень интересная страничка! так много деталек, которые хочется не просто порассматривать, но и потрогать :-)))
    спасибо за участие в задании блога Сохраняя Лучшее!

    AtsakytiPanaikinti
  7. очень красиво!
    спасибо за участие в задании от блога ПКС!
    удачки!

    AtsakytiPanaikinti