2012 m. birželio 12 d., antradienis

Mergaitės su rankų darbo suknelėm. Ir mes.

Kaip ir žadėjau, dar keletas nuotraukų iš fotosesijos. Fotografavomės studijoje Fotolobis.

Pirmiausia vaikai.
 Praeitą pavasarį nėriau / siuvau / siuvinėjau sukneles mūsų panelėms. Bet kai kraustėmės, saugiai paslėpiau vienoje iš nnn dėžių ir tik į vasaros galą išsitraukiau.Tad pasipuošė tik kartą. Bet siuvau ilgesnes ir jeigu bus gražūs orai, galės pasipuošti šią vasarą :) Apie sukneles galit pasiskaityti senesniuose įrašuose: štai čia - darbo proceso ir įkvėpimo pradžia, čia - Erikos siuvinėlis iš arčiau, čia - siuvinėliai jungiami su nėriniais , čia - Junos siuvinėlis iš arčiau, ir čia - jau visame gražume :)






Ir mes su vyru :)
 Daug ir dažnai klausinėja, kodėl gi mano vyras neapmegztas. O jis nemėgsta: kanda, per karšta ir t.t... Vis karts nuo karto bandydavau jam ką numegzti ar nunerti. Vienintelis dalykas kas pasiteisino - štai šios pirštinės kumštines, kurias išsitraukia žiemą ir tik mašiną iš sniego gniaužtų išlaisvinti. Ir dar viena kepurė, kai jau minus 30 už lango. Bandžiau prieš keletą metų vasarai nunerti marškinėlius: nėriau iš apdirbto lino, labai švelnaus palyginus su kitais, nėriau plonu vąšeliu, ir apie mėnesį, nes gi apimtys- ohoho kokios. Ir ką jūs galvojat? Apsivilko ir pasakė: "Kanda, nenešiosiu". Tai va, taip ir guli niekam nereikalingas daiktas. Kam siūliau (dovanų), visų vyrai išrankūs :P O išardyt gaila... Žodžiu, man pasisekė, kad vyras nenešioja rankdarbių - kiek laiko sutaupau :D. Tad ir šioje nuotraukoje - vyras neapnertas :D ...O mano vasarinukė kažkada puikavosi ant "Rankdarbių kraitelės" štai šičia rodyto viršelio. Dalis jos (matoma šioje nuotraukoje) - su gėlėm, nertom frivolite vąšeliu. Vienintelis mano darbas su tokiu vąšeliu. Daugiau nebeneriu, nes nepasiteisino  tas įrankis:P

14 komentarų:

  1. Viskas is grozio serijos!!!
    Mazyles nuostabios, jas puosiancios sukneles superines! as ir tokios noriu! net visi dijorai, versaciai ir gabanos gali pavydeti tokio autentiskumo!
    O pati irgi nuostabiai pasipuosus ir kokie jus laimingi!! nusoatbios foto su nuostabiais zmonemis!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui, Vita :)
      Maziausia suknele atiduosiu vasaros gale. Jusu coliukei turetu dar tikti ir kitamet :)

      Panaikinti
    2. ojetau net isiziojau nuo tokios puikios zinios :))))) mes tau niekaip uz toki grozi neatsimokesim....

      Panaikinti
    3. Jeigu galvosit apie atsimokejima - negausit sukneles:D

      Panaikinti
  2. Mergaičių suknelės nuostabios! Tokios paprastos, bet kartu ir originalios!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu :)
      Patiko zodis "paprastos" :D Aha, nesudetingo, bet darbo nemazai :)

      Panaikinti
  3. Labai grazios suknutes! Perskaiciau ir visus ankstesnius irasus :) Kaip mergaites uzaugo per metus! Dar patikrinau datas, ar tikrai tik metai laiko praejo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. :D Dekui :) Augam, augam. Tiksliau auginam, auginam :) O jos pacios auga, kaip ant mieliu :)

      Panaikinti
  4. Labas. Labai grazi seimyna, silta darosi ziurint i sias nuotraukas :). Tik va turiu klausimeli: nepatiko tik fivorite vaselis ar pati technika? Benarsant Tavo puslapyje, pati nusprendziau pasimokyti sios technikos :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepatiko vaselis. Ir saudykle nert taip pat nepatinka, ne labai ilgai tas pats darbas uztrunka. Dabar neriu tik adata. .. O kas del mokymu - jeigu yra noro, bet neprisiruosi pati, rugseji bus kursai :P Apie greit rasysiu cia, siame blog'e :)

      Panaikinti
  5. jei kursai internetu, tada vas stoju i eile pirmoji, nesvarbu kokia kaina :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. KAzkaip apie kursus internetu nepagalvojau :D
      Kolkas planuojami nevirtualus, realus kursai Vilniuje, Justiniskese. Tai jeigu butu galimybe ir noras - labai prasom, lauksiu :)

      Panaikinti
  6. Deja, sudalyvauti nepavyks :(. Esu is Mazeikiu, tad atvykti man "kiek toloka" :). Taciau jei kas nors panasaus vyktu internetu mielai prisijungciau :). (astagur@gmail.com)
    silciausi linkejimai visai sauniai semynai!

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tiesiog nuostabios sukneles ant nuostabiu mergyciu. KOkia smagi trijule ;)

    AtsakytiPanaikinti