2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Mini meškiukas teddy. Tiesiog - Mažylis

Mane dažnai graužia sąžinė, kad kažko neprisiruošiu parankdarbiauti. Vienas iš šio sąrašo - meškiukai. Ir procesas patinka, ir rezultatas, bet va kažkaip vis neprisiruošiu. Tad pasižadėjau, kad PRIVALAU bent vieną per 3 mėnesius pasiūti, kad įgūdžių neprarast :) O tai kai pasiuvau šį, pamačiau, kad rezultatas visai ne tas, kurio tikėjausi, ir biškutėlį savim nusivyliau. Nes prieš šį meškiuką buvo dar vienas eksperimentas, kuris taip ir guli nuo vasaros neprikimštas. Gal iš dalies praradau įgūdžius, o iš dalies, kad nusprendžiau padaryti mini meškiuką, o tokio yra dalykų, kurių būtent dėl dydžio nesugebėjau iš anksto apgalvoti. Tobulinsiuos :) Ir, tikiuosi, pagaliau pavyks pasiūti mažą ir būtent tokį, kokio noriu :)....
O po gerų kelių savaičių svarstymų, ar reik jį užbaigti, jeigu jau matau, kad neatitinka mano lūkesčius, aš visgi prisiruošiau prisiūti ausis ir PAGALIAU užbaigiau šį mažylį :)

Mažylis. Vos daugiau negu 4 cm ūgio, judančiom galūnėm. Netobulas, bet vienu žingsniu arčiau tobulybės :) Apsigyveno mano lentynoje matomoj vietoj, kad sėdėtų ir vis pagraužtų mano sąžinę: negalima apleisti dalykų, kurie teikia šitiek malonumo :) Ir reik tobulintis :)
Ir palyginimui - su mano ranka :P

10 komentarų:

  1. labai mielas mažylis. nosiukas labai fainas, o akytės geros ir šiltos :) įgūdžių nepraradusi, nepraradusi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. As tai nesigrauzsciau :) kas gyvenime yra tobulo ???????????????? Sitas tavo meskiukas visada bus starto pradzia ir visada mielai apie tai primins, kad deka jo visi kiti bus tokie kokiu tu nori :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip tai netobulas?!! nu ir priekabi prie save esi! man jis nuostabus!! o dar toks nuostabiai mazytis!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. aišku, tobulumui ribų nėra ir visada norisi taip, kad gautųsi būtent toks, koks jis yra tavo mintyse, bet... šis irgi nuostabus... net nebandau galvoti, kaip tu sučiupinėjai visas tas maulytes jo detales. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mažylis yra tikras mažylis:))) O kas nesigavo???? jei niekam nesakysi , tai ir nepamatys:) O jau nosiukai tavųjų meškių:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Man tai atrodo, kad netobulas yra tik tavo savikritiškumas... :)))
    Nes meškis tai tikrai tobulas... :) Ir tobulai mažas... :))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dekui visoms uz komentarus ir gerus zodzius:)
    Siudama padariau daug klaidu, pradedent iskarpom, siuvimo kokybe ir t.t., ir pan. Nuotraukoj to, žinoma, nesimato, ir galejau to nerasyti :P Pasigirt ir psio :D Bet gi nesu profe, ir to duonos nevalgau ir tiesiog - mokinuos, ir rasau dienorasti pirmiausia sau, kad matyciau savo pazanga :) Tad ner cia ko sleptis, yra kaip yra :D Ir kaip yra, taip ir parasau :)
    Beje, pradejau siut kita :D Kad bent kiek apramint save :D Ir pataisyt padeti :P Tikiuosi, pataisyt :D

    AtsakytiPanaikinti
  8. Tavo mini meškiukai labai patinka...Net Rikardas prašo ,kad aš jam padarysiu...Bet nuo ko pradėt,va kur klausimas...

    AtsakytiPanaikinti